Ultima oră
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV
Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV

Venirea lui Mehmet Topal pe banca Petrolului nu este văzută cu ochi buni de toată lumea: „Nu vreau să jignesc”

Petrolul Ploiești Publicat pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21625555/1/conferinta-presa-petrolul-ploiesti-10-06-2024-1.jpg

Mehmet Topal este noul antrenor al Petrolului Ploieşti. Fostul mare jucător turc a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani, iar experienţa din România va fi prima a lui Topal în funcţia de antrenor.

Mehmet Topal a susţinut în cursul zilei de luni (10 iunie), prima conferinţă de presă din postura de antrenor al formaţiei de pe „Ilie Oană” . Acesta a avut nevoie de translator pentru că a vorbit în limba sa natală.

Ianis Zicu nu vede cu ochi buni faptul că noul tehnician al Petrolului nu reuşeşte să comunice cu noii săi elevi în limba engleză, deoarece îi va fi foarte greu să se înţeleagă cu aceştia, mai ales cu jucătorii străini.

”Nu arată bine ce este acum. Mi-aduc aminte de conferinţa de prezentare a mea, când am revenit din Coreea şi am semnat cu Petrolul. Iar înaintea mea a venit Mutu.

E delicat. Pentru anii pe care-i trăim, un antrenor care vrea să activeze la un nivel foarte înalt trebuie să ştie mai mult decât limba natală. Fără engleză nu te poţi prezenta.

Nu vreau să jignesc, tot respectul pentru el ca fost fotbalist, dar dacă vrei să fii antrenor principal într-o ţară străină trebuie să ştii engleză. Poate şi spaniolă, italiană, pentru că au jucători din mai multe ţări”, a spus Zicu, la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt