Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Venirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova a surprins pe toată lumea: ”E o lovitură, da!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20319005/1/reghecampf.jpg

Venirea lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova a mirat pe toată lumea. Chiar şi Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a declarat surprins de alegerea antrenorului care a făcut performanţă la FCSB.

Omul cu banii de la formaţia din Sfântu Gheorghe s-a legat chiar de acest aspect, anume că înţelegerea semnată între Laurenţiu Reghecampf şi Universitatea Craiova este o adevărată lovitură pentru FCSB. Până la urmă, o rivală la titlu a bucureştenilor, în ultimii ani.

E o lovitură şi pentru FCSB. Reghe nu merge la FCSB, ci la o echipă concurentă, m-am mirat. E o lovitură, da!”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru TelekomSport.

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova, începând de luni. Tehnicianul a semnat cu oltenii un contract valabil pe o perioadă de doi ani şi va conduce primul antrenament marţi. Salariul său este cel mai mare din Casa Liga 1, 40.000 de euro pe lună.

La Universitatea Craiova, Reghecampf îl înlocuieşte pe Marinos Ouzounidis.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri