Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

”Venirea patronului în vestiar nu ucide pe nimeni”. Cine a stat pe banca lui FCU Craiova la confruntarea cu UTA Arad

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21511042/1/fcu-1948-craiova-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-17-02-2024.jpg

UTA Arad a învins, cu scorul de 3-2, echipa FCU Craiova, în etapa a 29-a Superligii.

Pentru UTA au marcat Pedro (13), Micovschi (28) şi Fabry (63 - penalty), iar pentru craioveni au punctat Bauza (22) şi Dragu (42).

După demiterea lui Giovanni Constantino, Valentin David, antrenorul cu portarii al oltenilor a stat pe bancă la partida cu arădenii.

”Am mai spus şi înainte de meci că va fi greu. Au făcut 60 de minute bune, dar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. A fost o muncă infernală. Nu toţi au jucat 90 de minute. Unii nu pot duce mai mult de 70 de minute.

Mai există şi alţii care nu intră bine în joc. Îi bagi şi le mai trebuie acomodare. Ratează mult. Nu e uşor să ai un Bauza în teren. Lipsa de experienţă ne-a adus către această înfrângere. A fost o repriză frumoasă, însă, din nou, am greşit.

Venirea patronului în vestiar nu ucide pe nimeni. Eu pe nimeni n-am mai văzut aşa plăcut. O să caute un antrenor mai repede”, a explicat David.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri