Ultima oră
Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae
Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti

Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 19:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21593095/1/profimedia-0865398559.jpg

Istvan Kovacs continuă să primească delegări importante.

După ce a fost prezent la Campionatul Mondial din Qatar, a arbitrat finala Conference League şi a fost numit ca central la EURO, Istvan Kovacs a fost delegat la finala Europa League.

Întrebat dacă Istvan Kovacs ar putea, în viitor, să arbitreze o finală Champions League, Marius Avram nu a stat pe gânduri şi a spus că nu este deloc imposibil.

”Nu este exclus şi nu cred că este imposibil să-l vedem şi în finala Champions League peste doi ani. La un interval de doi ani are în CV două finale de cupă europeană.

Pentru Istvan Kovacs este un lucru extraordinar, intră într-o galerie foarte restrânsă de arbitri care au două finale europene. L-am avut pe Rainea, valoarea incontestabilă a lui Ioan Igna şi cam atât, deci lista e extrem de scurtă a arbitrilor români care au avut două finale europene.

Se adaugă şi prezenţa la Campionatul Mondial, şi la EURO 2024 care urmează, şi la Campionatul Mondial al cluburilor, e o performanţă extraordinară, istorică, şi nu mă feresc, am de obicei un discurs aşezat cumpătat”, a spus Marius Avram pentru Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele