Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Verdict pentru Radu Drăguşin după primele luni în Anglia: ”Nu am niciun motiv să-l laud!”

Premier League Publicat pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21553473/1/dragusin.jpg

Tottenham a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Nottingham Forest, în ultmul meci al etapei a 32-a din Premier League.

Fundaşul român al lui Tottenham, Radu Drăguşin, a rămas pe banca de rezerve.

Drăguşin nu mai prinde echipa la Spurs, după ce olandezul Micky van de Ven a revenit după accidentare. Acesta a avut o prestaţie de zile mari cu Nottingham, reuşind să marcheze.

Van de Ven a fost desemnat omul meciului, iar antrenorul Ange Postecoglou s-a declarat încântat de performanţele concurentului lui Radu Drăguşin în compartimentul defensiv.

Internaţionalul român a fost integralist doar două etape, în urma accidentării suferite de Micky van de Ven. Victor Becali a declarat că Drăguşin joacă alături de doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa.

Cu toate acestea, impresarul este convins că gruparea londoneză ştie de ce este capabil tânărul fotbalist, având în vedere suma colosală plătită în schimbul serviciilor sale.

 

”Îi trebuie timp lui Drăguşin. Nu, gata, a jucat Drăguşin, a înscris un jucător de lângă el... Nu! Şi nu am niciun motiv să-l laud eu pe Drăguşin. E un băiat tânăr, are o concurenţă foarte, foarte mare. Joacă, are concurenţă cu poate doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, nu e uşor.

Oamenii când aruncă cu milioanele aşa, eu cred că ştiu ei ce fac. Dacă au milioanele înseamnă că ştiu şi ce fac cu ele”, a spus Victor Becali într-un interviu pentru Sport.ro.

Radu Drăguşin a jucat în total 229 de minute la formaţia care se află pe locul cinci în Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele