Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Verstappen ”i-a aruncat mănuşa” lui Leclerc şi a câştigat prima cursă de sprint a sezonului. Mercedes nu se regăseşte în continuare

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20683863/1/ver.jpg

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) va porni de pe prima poziţie a grilei în Emilia Romagna Grand Prix, a patra etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 ce are loc pe circuitul de la Imola.

Verstappen a câştigat calificările în sistem sprint, o cursă ce se desfăşoară pe 100 de kilometri. În acest sezon vor mai avea loc trei astel de competiţii.

Pe locul doi s-a clasat Charles Leclerc (Ferrari), pe trei a terminat Sergio Perez (Red Bull Racing), pe patru Carlos Sainz (Ferrari), pe cinci Lando Norris (McLaren), pe şase Daniel Ricciardo (McLaren), pe şapte Valtteri Bottas (Alfa Romeo) şi pe opt Kevin Magnussen (Haas).

Cei opt au primit puncte: primul opt, ultimul un punct.

Mercedes continuă parcursul de coşmar. Monoposturile ”săgeţilor argintii” nu reuşesc să se adapteze la noul regulament şi au terminat din nou mult în spatele celor de la Ferrari şi Red Bull. George Russell a terminat pe 11, iar Lewis Hamilton pe un modest loc 14.

Clasarea din cursa sprint a stabilit grila pentru Grand Prix-ul de duminică, care va fi în direct pe Prima Sport 1, de la ora 16:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele