Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

Veste bună pentru FCSB. Craiova va forţa cu CFR Cluj. ”Nu se predă nimeni, vom juca să câştigăm!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20706911/2/cra.jpg

CFR Cluj – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1. Golurile, ratările, potenţialele decizii controversate de arbitraj în absenţa VAR şi alte faze importante ale partidei vor fi redate în format live video de către site-ul www.primasport.ro. De asemenea, duelul între granzii Ligii 1 poate fi accesat şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

Confruntarea poate fi decisivă în economia campionatului. Dacă CFR bate, bifeză al cincilea titlu la rând, cu o etapă înainte de final. Ardelenii pot profita de pasul greşit al celor de la FCSB, care au remizat sâmbătă cu FC Voluntari, scor 2-2, deşi au condus în două rânduri.

Finanţatorul oltenilor, Mihai Rotaru a dezvăluit că echipa sa va da totul diseară şi nu va lăsa garda jos contra CFR-ului. Acesta a punctat că oltenii sunt interesaţi doar de propriul lor parcurs.

”Să eliminăm din start orice discuţie: Craiova nu face jocurile nimănui! Opriţi-vă, vă rog! Nu se predă nimeni, vom juca să câştigăm! Nu vreau ca CFR Cluj să se bucure cu noi pe teren, urăsc gândul ăsta. Să se bată în ultimă etapă, pe noi nu ne interesează lupta lor. Avem propriul drum şi nu ne interesează ce se vorbeşte în jur. Ne interesează doar ca Universitatea să îşi atingă obiectivul de a merge în Europa şi, în acelaşi timp, să îşi apere blazonul. Repet: Universitatea nu face jocurile nimănui, jucăm doar pentru noi!

Mai avem 3 meciuri: cu CFR şi cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ţinând cont de două chestiuni: o constrângere şi o intenţie”
, a spus Rotaru, pentru Gazeta Sporturilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri