Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Veste bună pentru fotbalul românesc! Lucien Favre l-a lăudat pe Rareş Ilie: ”A intrat foarte bine!”

Ligue 1 Publicat de Emanoil Ursache pe 31 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20797811/1/295859483-5389007204488858-9142467267102878876-n.jpg

Prima pasă de gol a lui Rareş Ilie în tricoul lui Nice din amicalul cu Torino nu a trecut neobservată de Lucien Favre, antrenorul echipei, care a avut un discurs laudativ la adresa ex-rapidistului pentru care s-au plătit 5 milioane de euro.

Favre s-a arătat bucuros de prestaţia lui Ilie, despre care a spus că a intrat foarte bine în meci şi că este capabil să îmbunătăţească soarta unei partide în favoarea echipei sale.

”La pauză, le-am spus jucătorilor că am pierdut multe mingi uşoare. Le-am spus să-şi ia mai mult timp în posesie, să-şi pregătească acţiunile. În repriza a doua, mingea a circulat mult mai bine.

Jucătorii care au intrat pe parcurs au făcut diferenţa, e un lucru foarte important. Am muncit mult pentru această victorie. Faţă de precedentele meciuri amicale, cu Benfica, cu Roma, am reuşit să corectăm anumite aspecte din joc.

Am văzut multe lucruri pozitive în repriza a doua. Am driblat, am verticalizat şi ne-am creat trei-patru ocazii foarte bune. Toată lumea e fericită că am câştigat. Începe campionatul, vor fi multe meciuri, cinci meciuri în luna august.

Este greu să spun acum cine va juca duminică (n.r. – pe 7 august, în meciul cu Toulouse, în prima etapă din Ligue 1). Avem jucători buni pe toate poziţiile. Sunt mulţumit de mulţi jucători după meciul de azi.

Rareş (n.r.- Ilie) a intrat foarte bine, a driblat, un-doi, apoi i-a dat pasă de gol lui Stengs. E foarte bine! Sunt bucuros. Avem un nou recrut, Rareş, care a intrat şi a fost decisiv. Iată că avem un jucător care poate să îmbunătăţească echipa. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, dar nu este uşor să găseşti jucători buni!”, a declarat Lucien Favre, într-un interviu acordat pentru OGC Nice TV.

Venit din postura de rezervă, mijlocaşul român Rareş Ilie a dat pasa decisivă la unicul gol al meciului dintre Nice şi Torino, disputat sâmbătă seara, scor 1-0.

Rareş Ilie a început meciul OGC Nice – Torino pe banca de rezerve, iar antrenorul Lucien Favre l-a introdus pe teren în minutul 69, atunci când Ilie l-a înlocuit pe Khephren Thuram.

În minutul 78, Rareş Ilie a făcut un un-doi cu Gouri pe partea stângă a atacului lui Nice, apoi l-a găsit cu o pasă în faţa porţii pe Calvin Stengs, care a înscris unicul gol al meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele