Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Veste excelentă pentru CFR Cluj! Maribor a schimbat antrenorul cu puţin timp înaintea turului din Conference League

CFR Cluj Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20821748/1/cfr-pyunik-11.jpg

Veste excelentă pentru CFR Cluj, înainte ca ardelenii să joace prima manşă a play-off-ului pentru accederea în grupele Conference League, cu Maribor, de joi. Adversara campioanei din SuperLiga României a rămas fără antrenor, Radovan Karanovic fiind demis pentru faptul că nu a avut cele mai bune rezultate din momentul în care a fost numit, din septembrie anul trecut.

Vestea este cu atât mai bună cu cât, la prima vedere, Maribor nu a decis numirea unui antrenor cu un trecut bogat. A fost ales Damir Krznar, care ultima dată, timp de câteva luni, a pregătit echipa secundă a croaţilor de la Dinamo Zagreb.

În CV-ul acestuia mai figurează echipele Dinamo Zagreb, ”principal” în perioada martie 2021 – decembrie 2021, şi a mai fost antrenor secund la Al Nassr.

CFR, fără Debeljuh!

CFR Cluj a învins Şahtior Soligorsk, 1-0, şi va juca împotriva slovenilor de la NK Maribor în play-off-ul Conference League. Victoria şi calificarea au avut, însă, un preţ mare de plătit: Gabriel Debeljuh s-a accidentat grav şi, din spusele lui Dan Petrescu, ar putea lipsi de pe teren în jurul a şase luni!

Vârful croat s-a lovit în minutul 59 şi a fost înlocuit de Emmanuel Yeboah, iar veştile date de Dan Petrescu sunt cât se poate de triste. Debeljuh e suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate, accidentare care, dacă se confirmă, îl va ţine departe de gazon cel puţin jumătate de an:

”Când câştigi un meci, trebuie să fii fericit. Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferenţă între noi şi ei. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni. S-a echilibrat în partea secundă. Am avut şi inspiraţie în poartă.

Am o veste tristă din păcate, de aceea sunt praf. În toate meciurile pe care le-am câştigat, a trebuit să plătim ceva. Am pierdut un jucător, pe Gabriel Debeljuh. Din ce am înţeles, are ceva la ligamentele încrucişate. Cred că va fi out şase luni. N-am cum să fiu fericit. Este foarte greu să-l înlocuim, este golgeterul nostru.  Mai ales acum, când nu mai găseşti atacanţi. Să vedem ce jucători vom recupera în atac. Suntem subţiri, foarte subţiri. Astăzi au câştigat, bravo lor, suntem într-o perioadă bună, dar nu am cum să fiu feiricit.

Dacă se vor califica trei echipe din România în grupele Conference League ar fi fantastic. Vom vedea ce se va întâmpla.

Maribor a jucat cu Soligorsk. Am văzut cele două meciuri, au echipă bună. Au jucători de atac foarte buni. Nu ştiu cum au pierdut cu Helsinki. Trebuie să văd meciurile. Iniţial, credeam că  vom juca în Finlanda.

Sunt supărat că vom avea din nou multe meciuri şi trebuie să schimb zece jucători, dar nu prea mai avem jucători. Faptul că pierdem jucători este şi pentru că jucăm foarte multe meciuri. Cele mai multe din Europa. Avem 11 meciuri într-o lună şi s-a văzut asta”, a spus Petrescu, la flash-interviul de după meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele