Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Veste importantă pentru sportul bucureştean! Primarul Capitalei anunţă două noi arene

Fotbal Internațional Publicat de Emanoil Ursache pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20865842/1/fcsb-rsc-anderlecht-bruxelles-uefa-europa-conference-league-15-09-2022-1.jpg

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Bucureştiul se va bucura de două noi arene, pe lângă cele 4 existente deja: National Arena, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

Dacă cele 4 stadioane menţionate anterior asigură o infrastructură mai mult decât decentă în Bucureşti pentru fotbal şi ruby, următoarele două au ca scop dezvoltarea celorlalte sporturi deficitare la acest capitol.

Dan afirmă ca noul patinoar din Bucureşti o să fie gata în următorii doi ani, în timp ce în privinţa noii Săli Polivalente din Bucureşti se aşteaptă finanţare din partea Guvernului României.

”Pe patinoar o să-l avem în doi ani. În ce priveşte Sala Polivalentă, e vorba despre ajutorul Guvernului.”, a spus Nicuşor Dan pentru Orange Sport.

  • La începutul anului 2022, lucrările pentru noul patinoar, construit în locul vechiului Mihai Flamoropol, erau realizate doar într-o proporţie de 25 %.

Deşi studiile de fezabilitate pentru noua Sală Polivalentă au fost făcute, iar contractul a fost semnat în 2019, lucrările pentru construcţia din complexul Lia Manoliu nu au început încă din cauza lipsei finanţării din partea Guvernului României. Edilul Nicuşor Dan speră, însă, că Executivul va reuşi să găsească resursele necesare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri