Ultima oră
Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă” Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă”
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”

Veste importantă pentru Zidane! Trei jucători au revenit la echipă

Real Madrid Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19400221/1/real-madrid.jpg

Real Madrid îi va putea folosi pe Sergio Ramos, Eden Hazard şi Isco în partida de mâine seară, cu Mallorca, din LaLiga. Cei trei aveau probleme de sănătate, din cauza faptului că nu sunt puşi la punct sută la sută cu condiţia fizică şi acuzau accidentări minore, dar presa din Spania anunţă că şi-au revenit şi pot intra din primul minut.

Dacă Ramos va fi mai mult ca sigur în primul ”11”, situaţia celor doi mijlocaşi este puţin incertă. Hazard are câteva kilograme în plus, în timp ce Isco se află în conflict cu antrenorul Zinedine Zidane.

Real se pregăteşte să-l ia pe Havertz

Kai Havertz (20 de ani) putea ajunge la Real Madrid, doar că oficialii lui Bayer Leverkusen au refuzat oferta de 80 de milioane de euro a spaniolilor. Nemţii solicitau mult mai mult, asta pentru că atacantul a demonstrat în acest sezon că a intrat în rândul celor mai buni tineri ai Europei la ora actuală. De altfel, nu doar Real este pe urmele sale. Mai sunt şi alte doritore, astfel că în vară este de aşteptat să înceapă o adevărată licitaţie pentru el.

Kai Havertz are parte de un sezon cu adevărat senzaţional. După 41 de meciuri are deja 16 goluri şi 9 pase decisive, iar transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 81 de milioane de euro. Trecerea la o echipă mai mare e doar o chestiune de timp.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele