Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Veste mare pentru Real Madrid! Carlo Ancelotti a ieşit în ultimul moment din izolare şi a plecat la Londra

Champions League Publicat pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20664901/1/bundesligacom-1.jpg

Antrenorul Carlo Ancelotti a fost testat negativ pentru coronavirus şi a plecat la Londra pentru a fi alături de echipa Real Madrid la meciul cu Chelsea din Liga Campionilor.

Tehnicianul italian a fost testat pozitiv cu coronavirus, la 30 martie, şi nu a îndeplinit condiţiile pentru a ieşi din izolare, astfel că a pierdut cursa aeriană care a transportat, marţi, echipa în Marea Britanie.

Totuşi, Ancelotti a efecutat un nou testul PCR, miercuri, iar rezultatul acestuia a fost negativ. Antrenorul se simte bine, nu are simptome şi poate ieşi din izolare.

El a ratat o partidă, cea cu Celta, disputată, sâmbătă, la Vigo, în LaLiga (scor 2-1 pentru madrileni). Ancelotti a fost înlocuit pe banca echipei Real de fiul lui, Davide.

Partida din Champions League are loc, miercuri, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, în manşa I a sferturilor de finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri