Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

Veste proastă pentru AC Milan! Zlatan Ibrahimovic ratează "Derby della Madonnina"

AC Milan Publicat pe 4 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20593401/1/twitter-ac-milan.jpg

Atacantul Zlatan Ibrahimovic nu va evolua în meciul pe care AC Milan îl va susţine, sâmbătă, în compania echipei Internazionale Milano, în etapa a XXIV-a a campionatului Italiei.

Suedezul este accidentat la piciorul drept şi a fost nevoit să părăsească terenul mai devreme la meciul cu Juventus, din 23 ianuarie.

Antrenorul celor de la AC Milan, Stefano Pioli, a anunţat că nici atacantul Ante Rebic nu poate evolua, din cauza unei accidentări la gleznă.

"Lipsa lui Zlatan este dezamăgitoare, dar trebuie să arătăm că suntem puternici şi fără el", a declarat Pioli.

"Derby della Madonnina" este programat, sâmbătă, de la ora 19.00.

 

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele