Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Veste proastă primită de Chelsea! Cât va mai lipsi de pe teren N’Golo Kante

Chelsea Publicat pe 23 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20961059/1/chelsea-fc-kante.png

Tehnicianul echipei Chelsea, Graham Potter, a declarat că fotbalistul N’Golo Kante va lipsi de pe teren cel puţin până la sfârşitul lunii februarie.

“El va reveni la sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie. Este vorba de o operaţie, astfel că perioada minimă este de patru luni. Eu mă concentrez pentru recuperarea lui cât mai curând posibil şi readucerea lui pe teren într-un mod corect”, a explicat Potter.

Kante s-a accidentat la ischiogambieri în august, după care accidentarea a recidivat în octombrie şi jucătorul a fost operat. El a ratat din cauza accidentării participarea la Cupa Mondială din Qatar cu naţionala Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele