Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

Veste teribilă pentru Anass Achahbar, după accidentarea din Rapid - Sepsi. Ratează tot sezonul

Sepsi OSK Publicat pe 15 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20605451/1/albu.png

Anass Achahbar (28 de ani), fotbalistul accidentat de Alexandru Albu în partida Rapid – Sepsi, scor 1-1, a primit verdictul din partea medicilor. Din păcate pentru el, a fost diagnosticat cu ruptură parţială de tendon fibotalar. Va avea nevoie de operaţie, iar revenirea este imposibilă în acest sezon.

Potrivit medicului de la Sepsi, Gheorghe Popa, Anass Achahbar va absenta ceva mai mult de jumătate de an, aceasta fiind perioada de recuperare în urma unei astfel de accidentări.

Aseară am reuşit să-i facem RMN-ul. Din păcate, veştile nu sunt prea bune. S-a decelat o ruptură parţială de tendon fibotalar, importantă, destul de mare. Partea cea mai urâtă a lucrurilor constă în faptul că e o fractură în treimea distală a peroneului, cu lungime de aproximativ 6 centimetri. Asta presupune o intervenţie probabil chirurgicală, pentru a aduce osul în starea lui normală. 

În cursul zilei de astăzi, vom avea o discuţie cu ortopedul chirurg şi vom stabili ceea ce trebuie făcut în următoarele zile: o intervenţie chirurgicală sau un tratament clasic conservator, de refacere. 

În cazul în care se intervine chirurgical, va dura până la 6-7 luni. Dacă nu, în aproximativ o lună şi jumătate, două, va putea să reia antrenamentele”, a transmis medicul echipei, Gheorghe Popa.

Video cu faza

Alexandru Albu a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate sportivă de 3.000 de lei, conform deciziei Comisiei de Disciplină a FRF. Albu a fost eliminat la meciul cu Sepsi OSK, scor 1-1, din etapa a 26-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Alexandru Albu a fost cel care a văzut roşu direct, pentru un fault destul de dur asupra lui Achahbar. Mijlocaşul olandez nu a mai putut continua partida şi a fost scos pe targă. Rapidistul era totuşi de părere că nu merita să fie eliminat de Colţescu. 

M-am dus un pic poate prea tare în adversar. Părerea mea este că n-a fost de roşu. Se poate vedea şi pe reluări. Păcat că am luat acel roşu, mi-am pus echipa să alerge mult mai mult. Mă bucur că până la urmă am reuşit să scoatem un punct, chiar şi în 10. Eu cred că am arătat foarte bine. Nu cred că ne-au dominat foarte mult. Le mulţumesc frumos.

Galbenul a fost primit corect, am recunoscut, dar nu a fost de roşu. Se poate vedea pe reluări. Dar secundul tot repeta, roşu, roşu, roşu. Nu ştiu de ce. Mi-asum intrarea, totuşi spun că nu a fost de roşu. Îmi pare rău pentru colegi. Începusem bine meciul, eram peste adversari, dar am primit acel roşu. Sper să nu fie supăraţi pe mine”, declara Albu după meci.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele