Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Veste teribilă pentru Ovidiu Popescu! Jucătorul FCSB-ului, OUT până în 2023

FCSB Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20810912/1/ov-popescu.jpg

Veste teribilă pentru Ovidiu Popescu (28 de ani), accidentat în partida dintre CS Mioveni şi FCSB! Mijlocaşul a aflat verdictul medicilor şi, din păcate, e cel care a fost intuit: a recidivat ruptura de ligamente. Mai mult de atât, accidentarea lui Popescu e legată de faptul că s-a rupt grefa aplicată în 2018, când a suferit altă ruptură de ligamente.

Astfel, Ovidiu Popescu va absenta pentru o lungă perioadă de timp, anul 2022 fiind încheiat pentru el. Pentru că grefa ţinea locul ligamentului, în urma unei accidentări suferite acum patru ani, ceea ce s-a întâmplat acum e mai grav şi îl va scoate din circuit pe Ovidiu Popescu, după cum spuneam, în jur de câteva luni.

Conform GSP, jucătorul se va opera în zilele următoare, iar revenirea pe teren va dura în jur de jumătate de an. Dat fiind faptul că e deja luna august, primul meci al lui Ovidiu Popescu va fi tocmai în 2023.

FCSB are variante pe postul pe care juca Ov. Popescu 

FCSB nu are probleme pe poziţia unde a evoluat în ultimul timp Ovidiu Popescu, acolo putând evolua Radu Boboc, Valentin Creţu, Denis Haruţ şi Alexandru Pantea.

”Încă nu a făcut RMN, dar în cel mai fericit caz e o entorsă gravă de genunchi. Sunt şanse foarte mari să fie ligamente rupte, el nu mai putea să calce deloc, a auzit o trosnitură şi durere foarte mare. El are musculatura foarte dezvoltată.

Cam greu de crezut că nu sunt şi ligamentele rupte. El a mai avut la genunchiul ăsta la fel. Atunci a revenit într-un timp mai scurt, dar e posibil în ianuarie să fie…”, a declarat Mihai Stoica zilele trecute, înainte de aflarea verdictului.

Patronul lui FCSB anunţă că Valentin Creţu va juca în locul lui Ovidiu Popescu, pe poziţia de fundaş dreapta. Creţu nu a mai fost în lotul ”roş-albaştrilor” de la prestaţia slabă, împotriva lui ”U” Cluj.

”Am mici emoţii pentru că s-a accidentat Ovidiu Popescu, dar revine Vali Creţu. Iar eu cred că tot Creţu e mai fundaş dreapta. Ovidiu pare el bun ca fundaş dreapta, dar parcă tot Creţu e mai fundaş dreapta.

E om şi el. Dacă joacă o dată la trei zile, ce să facă? Ce să facă Ovidiu? A jucat în continuu. Îi aveam pe Pantea, pe Haruţ şi pe Achim. Păi dacă avem trei fundaşi dreapta, bagă unul din ei, ca să nu rişti. Până la urmă joci cu Mioveni, care vine din divizia B. Le-ai luat şi atacantul, cel mai bun jucător…

Miculescu nu poate nici el să joace din trei în trei zile. O să se obişnuiască la noi. Şi Tavi Popescu e obosit. Pe mine mă interesează doar meciul de calificare. Calificarea înseamnă 6-7 milioane de euro. Ai bani, poţi să faci. Nu ai bani, nu poţi să faci”, a declarat Gigi Becali.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele