Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Vestea aşteptată de întreaga Planetă Fotbal. Anunţul făcut de Messi după seara magică în care şi-a împlinit destinul

CM 2022 Publicat pe 19 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20956223/1/messi-argentina-wc.jpg


Leo Messi (35 de ani) le-a dat o veste extraordinară fanilor argentinieni după ce s-a încoronat campion mondial pentru prima oară în carieră. Superstarul lui Paris Saint-Germain, care anunţase că finala cu Franţa va fi ultimul său meci pe scena internaţională, s-a răzgândit în urma succesului istoric şi a dezvăluit că va continua să apere tricoul "pumelor".
 
Argentina - Franţa a fost descris drept ultima apariţie a lui Messi pentru echipa naţională, dar şi ultima şansă a lui Leo de a-şi termina cariera cu titlul suprem din Sportul Rege. Doar că entuziasmul succesului l-a făcut pe Balonul de Aur al Mondialului din Qatar să se răzgândească! Campion mondial şi deţinător al Copa America, trofeu obţinut în 2021, Messi e gata să ducă moştenirea mai departe:
 
"Nu mă retrag la nivel internaţional. Vreau să continui să joc pentru Argentina pentru a onora titlul de campion mondial. Acesta este titlul care îmi lipsea şi iată-l. E o nebunie. S-a lăsat aşteptat.
 
Abia aştept să merg să sărbătorim în ţară, să văd nebunia de acolo. Am suferit mult. Ce ai mai putea cere azi? Fotbalul este cu adevărat un sport nebun. Câştigarea Cupei Mondiale este visul oricărui copil. Acest succes este este pentru poporul argentinian. Este pur şi simplu fantastic. Am ştiut că Dumnezeu îmi va da mie Cupa, eram sigur! E o mare bucurie pentru noi. Aveam acest vis măreţ de mult timp, voiam să-mi închei cariera cu o Cupă Mondială. Nu pot cere mai mult decât atât", a spus Messi, la finalul meciului dramatic cu Franţa, citat de L'Equipe.
mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele