Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Vestea excelentă anunţată de Rapid! Când va reveni jucătorul din accidentare

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21473830/1/rapid-bucuresti-politehnica-iasi-superliga-superbet-6-10-2023.jpg

Victor Angelescu, acţionarul Rapidului, a dezvăluit înaintea meciul cu Dinamo, de astăzi, când ar putea reveni Claudiu Petrila.

  • Partida Dinamo - Rapid va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, pe ”Arena Naţională” şi va putea fi văzută de la 20:00, în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Petrila a venit în ”Giuleşti” de la CFR Cluj în vara anului trecut şi a arătat o formă excelentă în tricoul lui Rapid, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 6 assist-uri. Din păcate pentru el şi pentru ”alb-vişinii”, mijlocaşul a suferit o ruptură musculară şi nu a mai jucat din 29 octombrie.

Angelescu a vorbit despre momentul în care ar putea reveni Petrila şi a estimat că jucătorul s-ar putea afla pe bancă la meciul cu Oţelul, din runda 24 de Superliga. Oficialul giuleştenilor a confirmat astfel că fotbalistul de 23 de ani nu va fi disponibil pentru meciul cu Dinamo.

Noi sperăm ca Petrila să fie pe bancă la meciul cu Oţelul”, a declarat Angelescu, pentru GSP.ro.

Veste excelentă primită de Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid

Dinamo o primit o veste excelentă înaintea derby-ului cu Rapid, de sâmbătă. Noul jucător adus de ”alb-roşii” va putea juca în meciul din Superliga cu giuleştenii.

Este vorba despre Darko Velkovski, jucătorul venit în acestă iarnă liber de contract, care ar fi putut rata marele derby, dacă LPF nu l-ar fi înregistrat la timp. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar fundaşul ar putea debuta pentru ”câini” în partida cu Rapid.

Darko Velkovski şi portarul moldovean Dorian Railean au fost înregistraţi vineri la LPF, informează Fanatik.ro, astfel că ambii ar putea evolua în meciul de sâmbătă. 

Sunt şanse mari ca fundaşul macedonean să fie titular încă din primul meci şi să intre într-o formulă de trei apărători. 

Echipa probabilă a lui Dinamo în meciul cu Rapid: Golubovic – Lucas Alves, Velkovski, Homawoo – Costin, Pavicic, Ilic, Amzăr – Politic, Gonçalo, Abdallah.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele