Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Vestea excelentă primită de Olimpiu Moruţan de la noua sa echipă avantajează şi naţionala României

Superlig Publicat pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21289021/1/profimedia-0793172619.jpg

Olimpiu Moruţan urmează să fie împrumutat de către Galatasaray la Ankaragucu, după ce echipa de care aparţine internaţionalul român a impus o condiţie extrem de avantajoasă pentru acesta.

Potrivit presei din Turcia, Galatasaray a fost de acord ca Moruţan să meargă timp de un sezon la Ankaragucu doar dacă mijlocaşul ofensiv va fi utilizat ca titular pentru a se adapta mai bine la fotbalul din ”Ţara Semilunei”.

O altă echipă din Superlig, interesată de Moruţan

Giovanni Becali, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a anunţat că jucătorul său va fi împrumutat timp de un an la o altă formaţie din Superliga Turciei.

Potrivit agentului, Moruţan a avut de ales între două opţiuni foarte avantajoase din punct de vedere financiar: Ankaragucu sau nou-promovata Pendikspor.

Azi (n.r. – vineri) se rezolvă transferul lui Olimpiu Moruţan. Galatasaray a insistat ca jucătorul să rămână în Turcia. Va semna cu Ankaragucu sau cu nou-promovata Pendikspor, care e din Istanbul. E vorba de un împrumut pe un an.

Ambele îl doresc şi îi dau un salariu foarte bun în comparaţie cu ceea ce lua în Italia. Un salariu ca lui Cicâldău. Nu pot să spun, dar un salariu foarte foarte bun.

Va avea maşină, va avea casă. După care va avea un contract foarte, foarte bun. Aşteptăm un mail din partea amândurora. E ca şi cum dai cu banul. Vedem unde mergem!

Galatasaray vrea să rămână jucătorul în Turcia. Au relaţii bune cu unele echipe, atât economice, cât şi politice!, a declarat Giovanni Becali, conform Fanatik.

  • 6 goluri şi 8 pase de gol a reuşit Olimpiu Moruţan (24 de ani) sezonul trecut pentru Pisa, formaţia din Serie B la care l-a împrumutat Galatasaray, în 36 de jocuri oficiale.
  • 3 goluri şi 5 pase de gol, tot în 36 de apariţii, a bifat Moruţan pentru gruparea ”Cim Bom Bom”.
mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele