Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid

FCSB Publicat pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21564003/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024-1.jpg

FCSB o întâlneşte pe Rapid, sâmbătă, de la 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 5 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Revenire de senzaţie pentru FCSB chiar în partida care le poate aduce titlul

La conferinţa de presă premergătoare duelului de pe Arena Naţională, Elias Charalambous a anunţat absenţii pentru acest meci, dar şi revenirea unuia dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor.

„Alexandru Băluţă s-a antrenat în ultimele două zile cu noi şi va face parte din lotul pentru meciul de mâine. Luis Phelipe e OUT, încă nu este pregătit. Şi Ovidiu (n.r. Popescu), da, nici el nu e disponibil pentru meciul cu Rapid", a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Rapid.

Una dintre surprizele de la FCSB din acest sezon a fost Alex Băluţă. Chiar dacă nu a avut cele mai bune evoluţii, jucătorul l-a impresionat pe Becali iar patronul are mai încredere în el. 

Fotbalistul s-a accidentat înainte de partida cu Universitatea Craiova şi va reveni pe teren pentru derby-ul cu Rapid.

Înaintea acestui duel, FCSB este lider detaşat în campionat, la 13 puncte de ocupantele locurilor 2 şi 3, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. „Roş-albaştri” sunt neînvinşi în play-off, acolo unde au 4 victorii din tot atâtea etape.

De cealaltă parte, Rapid pare că este în cădere liberă. Giuleştenii au 4 înfrângeri consecutive şi au picat până pe locul 5, deşi au început play-off-ul de pe poziţia secundă.

Fanii FCSB-ului sunt gata să sărbătorească primul titlu în Superliga, după 9 ani, aşa cum se cuvine şi vor să umple „Arena Naţională”, în partida care le poate garanta matematic primul loc la finalul acestui sezon.

Ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca FCSB să se impună în faţa Rapidului, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova să se încurce cu Farul, respectiv cu Sepsi. 

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria categorică a Rapidului, scor 4-0.

Ce spune Becali despre Băluţă

”Băluţă e primul, cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman. La mine, dacă munceşti şi nu pierzi mingea… El aleargă, face faza defensivă, îmi place de el atacant, dar problema e că se apără foarte bine acolo în dreapta şi îl las acolo.

Are o clauză mică, acolo… 500.000. Nu pleacă el, e prost să plece? Ce clauză să-i pun unui jucător de 30 de ani?”, spunea Gigi Becali în trecut despre Băluţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele