Ultima oră
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului

Veşti bune pentru Edi Iordănescu. Dennis Man a înscris un gol pentru Parma în Serie B

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20861932/1/man.jpg

Echipa italiană Parma a învins sîmbătă, în deplasare, formaţia Ascoli, scor 3-1, într-un meci din etapa a 6-a din Serie B. Jucătorul român Dennis Man a marcat un gol pentru echipa învingătoare.

Dennis Man a intrat în teren în minutul 55, înlocuindu-l pe Camara. Atacantul român a avut imediat o ocazie, iar în minutul 66 a înscris al treilea gol al Parmei, care s-a impus cu 3-1. Celelate goluri au fost marcate de Tutino (min. 7) şi Inglese (min. 18), pentru Parma, şi de Lungoyi (min. 79) pentru Ascoli.

Tot sâmbătă, Marius Marin a fost titular la Pisa, şi a fost schimbat în minutu 78 cu Mastinu. Pisa a reuşit un 1-1 în deplasare, cu Venezia.

Ionuţ Nedelcearu a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Palermo, la pierdut, scor 0-1, în deplasare, cu Frosinone.

Rezultate înregistrate sâmbătă în meciurile etapei a şasea din Serie B:

Ascoli – Parma 1-3; Venezia – Pisa 1-1; Frosinone – Palermo 1-0; Cagliari – AS Bari 0-1; Como – Spal 3-3; Sudtirol – Cosenza 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele