Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Veşti excelente despre Pele! Starea sa de sănătate se ameliorează progresiv. UPDATE

Fotbal Internațional Publicat pe 12 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20942427/1/pele.jpg

UPDATE: Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde Pele a fost internat în urmă cu două săptămâni, a anunţat luni că starea legendarului jucător brazilian este din ce în ce mai bună. Cu toate acestea, nu a fost menţionată încă o dată de externare.

Infecţia respiratorie pentru care Pelé a fost internat la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pe 30 noiembrie continuă să fie tratată de personalul medical. Instituţia a anunţat luni că legenda braziliană a continuat să prezinte „o îmbunătăţire a stării sale clinice”, precizând totodată că „nu a fost stabilită nicio prognoză de externare”.

Potrivit familiei sale, această infecţie este urmare a unei contaminări cu Covid-19 în săptămâna care a precedat recenta lui spitalizare. Spitalul a spus că Pelé, care se luptă încă cu cancerul de colon detectat în septembrie 2021, a continuat să fie tratat „într-o cameră normală” şi că semnele sale vitale sunt stabile.


Pele se simte mai bine, iar starea sănătăţii lui se ameliorează progresiv, a anunţat marţi spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, într-un comunicat remis presei.

”Starea de sănătate a lui Pele se ameliorează progresiv. Pacientul prezintă semne vitale stabile şi continuă să fie ţinut într-un salon normal de spital, fără să fie internat la secţia de terapie intensivă”, scrie în comunicatul oferit de conducerea spitalului Albert Einstein, preluând informaţii din ultimul buletin medical al lui Pele.

Edson Arantes do Nascimento suferă de cancer şi este internat în spitalul din Sau Paulo de aproape o săptămână.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri