adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Veşti excelente despre Pele! Starea sa de sănătate se ameliorează progresiv. UPDATE

Fotbal Publicat pe 12 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20942427/1/pele.jpg

UPDATE: Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde Pele a fost internat în urmă cu două săptămâni, a anunţat luni că starea legendarului jucător brazilian este din ce în ce mai bună. Cu toate acestea, nu a fost menţionată încă o dată de externare.

Infecţia respiratorie pentru care Pelé a fost internat la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pe 30 noiembrie continuă să fie tratată de personalul medical. Instituţia a anunţat luni că legenda braziliană a continuat să prezinte „o îmbunătăţire a stării sale clinice”, precizând totodată că „nu a fost stabilită nicio prognoză de externare”.

Potrivit familiei sale, această infecţie este urmare a unei contaminări cu Covid-19 în săptămâna care a precedat recenta lui spitalizare. Spitalul a spus că Pelé, care se luptă încă cu cancerul de colon detectat în septembrie 2021, a continuat să fie tratat „într-o cameră normală” şi că semnele sale vitale sunt stabile.


Pele se simte mai bine, iar starea sănătăţii lui se ameliorează progresiv, a anunţat marţi spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, într-un comunicat remis presei.

”Starea de sănătate a lui Pele se ameliorează progresiv. Pacientul prezintă semne vitale stabile şi continuă să fie ţinut într-un salon normal de spital, fără să fie internat la secţia de terapie intensivă”, scrie în comunicatul oferit de conducerea spitalului Albert Einstein, preluând informaţii din ultimul buletin medical al lui Pele.

Edson Arantes do Nascimento suferă de cancer şi este internat în spitalul din Sau Paulo de aproape o săptămână.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele