Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Veşti groaznice pentru PSG! Cât va lipsi starul Neymar după accidentare

PSG Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21025275/1/zwnloty3mti0zjawzte0yjkynju0zdvimzax-thumb.jpg

Neymar s-a accidentat în ultimul meci din campionat, iar starul brazilian a primit un verdict dur.

PSG s-a impus dramatic contra celor de la Lille, cu scorul de 4-3, în Ligue 1. Campioana Franţei a marcat golul victorie, în minutul 90+5, după o lovitură liberă executată magistral de Lionel Messi.

Parizienii au revenit de la 2-3, dar victoria a fost umbrită. PSG a suferit o pierdere de marcă în minutul 51. Neymar a suferit o accidentare dură şi a fost schimbat cu Ekitike. Starul brazilian a avut nevoie de intervenţia echipei medicale şi a părăsit terenul în lacrimi.

Oficialii francezi au dezvăluit că jucătorul a suferit o accidentare la gleznă şi urmează să fie supus mai multor investigaţii. Totuşi, fotbalistul ar urma să fie indisponibil în următoarele două-trei săptămâni. 

Vestea nu este deloc bună pentru PSG, deoarece starul barzlian va rata partida din Champions League, cu Bayern Munchen.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele