Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Veteranul Adnan Aganovic, dorit de o formaţie din Superliga. ”Jucătorul este în atenţia antrenorului”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21443575/1/aga.jpg

Ajuns la 36 de ani, Adnan Aganovic este pe lista lui Dinamo, care caută soluţii în această iarnă pentru a se salva de la retrogradare.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi este de părere că mijlocaşul croat va rămâne la echipa sa, fiind în planurile antrenorului Bernd Storck, care e mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie.

"Nu pleacă nimeni. Nu cred că Aganovic nu vrea să mai stea aici. A fost accidentat, şi-a revenit, este în calculele lui Sepsi OSK.

Am citit şi eu de interesul lui Dinamo, sunt speculaţii, sută la sută nu pleacă de la Sepsi. Jucătorul este în atenţia antrenorului, a clubului. Bernd Storck mi-a spus clar că nu are nevoie de niciun jucător, vrea să continue cu cei de acum.

A zis că vreme de zece zile în Antalya va vedea ce poate fiecare fotbalist. Nici nu a cerut vreun jucător. De fapt, mai avem un singur loc liber pe lista A, vom vedea dacă se va întâmpla ceva în mercato",
a dezvăluit Dioszegi, pentru GSP.ro

FCSB, interesată în continuare de Marius Ştefănescu

"Şi pe Ştefănescu s-a oferit un milion. Hadnagy spune 700.000, dar ei au 50% din Ştefănescu. Aici e o problemă. (n.r. - Voi aţi dat un milion?) Da, ceilalţi 50% aparţin lui Mihai Georgescu. În momentul în care cumpără şi ceilalţi 50%, atunci discutăm. Cam pe acolo a fost oferta", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Marius Ştefănescu a jucat în 29 de meciuri, în toate competiţiile sezonului, pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, în care a marcat de 6 ori şi a oferit 5 pase de gol.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu în prezent, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele