Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

"Vezi că ăştia te-au dat afară, te-au săpat!". Cine ar fi oamenii care l-au "lucrat" pe Croitoru la FC U Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat pe 11 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20884843/1/3a.png


Plecarea lui Marius Croitoru (42 de ani) de la FC U Craiova ar avea la bază o atitudine ostilă a câtorva jucători şi a oamenilor din staff faţă de antrenorul principal. Dezvăluirile le aparţin fanilor din Peluza Sud, cei care s-au poziţionat de partea lui Croitoru la finalul meciului pierdut cu Chindia, 0-1, ultimul al fostului mijlocaş pe banca oltenilor.
 
Aurelian Chiţu, Gabi Iancu, Radu Negru, secundul Florin Drăgan şi preparatorul fizic Dan Vasilică sunt arătaţi cu degetul pentru debarcarea lui Croitoru. În plus, Adrian Mititelu ar fi fost la curent cu ceea ce se întâmplă în vestiar şi chiar i-ar fi spus lui Croitoru cine au fost oamenii care l-au lucrat:
 
"La noi în club e o mizerie ce nu cred că există în lumea asta! Jucătorii să-i facă manevra antrenorului, pe mână cu antrenorul secund pe care l-a adus Croitoru?! L-a săpat ăla (n.r. - secundul Florin Drăgan)! Oricum, mercenarii ăştia care au rămas aici nu mai au viaţă cu noi! S-a văzut clar că s-au dat la o parte. Toate manevrele şi toate nenororcirile din clubul ăsta le face Dan Vasilică şi acum şi secundul ăla. I-au pus jucătorii în cap lui Croitoru.
 
Chiţu spunea pe la biserică, când au fost duminică, vorbea cu un jucător şi îi spunea ăluia: «Dom'le, trebuie să-l dăm afară, că ne vorbeşte urât...» Ce vreţi, mă? Dacă nu jucaţi nimic, ce vreţi? Să vă zică sărutmâna? Dacă nu te comporţi frumos cu mine, tu vrei să mă comport frumos cu tine?
 
S-a văzut clar, dacă v-aţi uitat la meciul de ieri. Păi Radu Negru greşeşte cinci pase, le dă la adversar ca să scape ăla singur pe contraatac. E imposibil aşa ceva! Cinci pase consecutive! Ajungi în faţa porţii şi tu întorci mingea? Îţi spun sigur, a fost manevră să-l dea afară. Uită-te cum a jucat Chiţu.
 
Chiţu, Iancu, l-au băgat şi pe ăla mic, pe Negru. Şi mai sunt câţiva... 3-4 jucători sunt. Dacă nu-ţi trag 3-4 jucători, aia e!
 
I-a spus Mititelu pe faţă: «Vezi că te-au dat afară ăştia, te-au săpat!». Noi îl înjurăm pe Mititelu, dar îl înjurăm pentru că e prost, că se înconjoară de mizerii din astea, de proşti şi trepăduşi. A schimbat atâţia antrenori până acum, doar el nu pleacă!", a spus unul dintre liderii Peluzei Sud a oltenilor, conform gsp.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri