Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Victimă a insultelor rasiste, Cheikh Sarr a fost suspendat două meciuri din cauza unei altercaţii cu un suporter

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21546793/1/sarr.png

Portarul senegalez al echipei Rayo Majadahonda, Cheikh Sarr, victimă a unor insulte rasiste sâmbătă, a fost suspendat două meciuri de către Federaţia Spaniolă de Fotbal în urma altercaţiei cu un suporter. Echipa sa a ieşit de pe teren în semn de protest şi a pierdut meciul la masa verde, relatează L'Equipe.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a fost eliminat în timpul meciului cu Sestao River pentru că a sărit către sectorul în care se afla suporterul respectiv. Coechipierii săi au ales să se întoarcă la vestiare pentru a-l susţine, clubul denunţând ulterior "insulte rasiste inacceptabile".

Echipa Sestao a fost sancţionată cu două meciuri cu porţile închise şi o amendă de 6.000 de euro, dar s-a impus cu 3-0 la masa verde, după ce jucătorii de la Rayo Majadahonda nu au continuat să evolueze, a decis RFEF.

În decizia sa, Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a recunoscut că Cheikh Sarr s-a simţit "grav jignit", dar a considerat că acesta nu ar fi trebuit să reacţioneze în acest fel, ci ar fi trebuit "să folosească mijloacele de reparaţie disponibile". De asemenea, a remarcat că scandările rasiste din partea unei părţi a publicului din Sestao au început mai devreme în timpul meciului şi că jucătorul senegalez ar fi trebuit să le raporteze atunci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri