Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

Victor Angelescu, despre posibilul transfer al lui Gicu Grozav la Rapid. ”Este un jucător care ne place”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20981941/2/angelescu.jpg

Rapid nu s-a mişcat până acum pe piaţa transferurilor şi nu a adus niciun jucător la echipă în acestă iarnă.

Victor Angelescu, unul dintre finanţatorii echipei giuleştene, a vorbit despre mutările din acestă perioadă de mercato şi a anunţat că Rapid va aduce doi jucători pentru compartimentul ofensiv.

Angelescu a vorbit şi despre jucătorul Petrolului, Gicu Grozav, dar pare că sunt şanse mici ca acesta să ajungă la Rapid.

”Probabil vom mai lua doi jucători noi, pe partea ofensivă. Acum, vedem ce reuşim în negocieri. Grozav este un jucător care ne place. Lui Adi (n.r. - Adrian Mutu) îi place. Un jucător bun, de execuţie, dar, aşa cum am mai declarat, în momentul de faţă nu suntem în negocieri pentru el. Este sub contract cu Petrolul şi rămâne la ei, bănuiesc”, a declarat Victor Angelescu.

Gicu Grozav nu exclude plecarea de la Petrolul

”N-am vorbit cu nimeni, nu încă, toată lumea e de vânzare la noi la club. Clubul e într-o situaţie mai nasoală, dar sperăm să o scoatem la capăt.

Nu aş vrea să discut despre Rapid. Da, este un club mare, cu suporteri frumoşi, galerie în spate, un proiect frumos, cu Mutu, antrenor. Am tricoul lui, este o amintire plăcută pentru mine, a fost un jucător mare şi îl păstrez.

Sincer, nu mă gândeam (n.r. -  că ar putea fi antrenat de Adi Mutu), dar fotbalul se schimbă, viaţa merge înainte şi se pot întâmpla multe lucruri. Eu îmi doresc să fiu sănătos şi vedem ce se va întâmpla”, a declarat Gicu Grozav după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele