Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Victor Angelescu, părere de rău după victoria Rapidului cu 8-0: ”Gazul a jucat cu nişte copii. Îmi pare rău şi pentru ei”

Rapid Publicat pe 19 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20679578/1/angelescu.jpg

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a avut o părere de rău după partida de aseară, cu Gaz Metan Mediaş, scor 8-0. Omul de afaceri a declarat că s-a bucurat pentru victoria echipei sale, dar că de cealaltă parte nu s-a simţit prea confortabil ştiind că medieşenii au fost umiliţi şi că echipa lor era formată numai din jucători tineri.

Victor Angelescu a analizat şi evoluţia în sine a Rapidului în partida cu Gaz Metan Mediaş. ”Ştiţi că această victorie a venit în anumite circumstanţe. Normal că mă bucur foarte mult pentru victorie, pentru puncte. Dar, până la urmă, Gazul a jucat cu nişte copii. Îmi pare rău şi pentru ei, pentru că nu e plăcut să pierzi cu 8-0.

Dar, în acelaşi timp, vă daţi seama că era normal ca jucătorii să nu se oprească şi să joace la o intensitate normală tot meciul. Mă bucură faptul că am câştigat atât de clar. Acum aşteptăm meciul cu Sepsi care este foarte important.

A fost gol (n.r. la ocazia lui Claudiu Belu), dar mai contează acum, la 8-0? Îşi dorea un gol, l-a dat, nu i l-a pus, se mai întâmplă, nu-i o problemă. Poate dă în alt meci.

Nu mă aşteptam să fie 8-0, dar mă aşteptam să câştigăm. Totuşi văzusem că meciul cu Mioveni au pierdut cu 1-2, adică începuseră să-şi revină”, a declarat Victor Angelescu pentru Fanatik.

Rapid a făcut scorul campionatului cu Gaz Metan, 8-0, şi s-a întors pe poziţia de lider în play-out.

12 minute. Atât a rezistat defensiva oaspeţilor în vulcanul din Giuleşti, Vojtus marcând primul, după faza excelentă a lui Rareş Ilie. A mai fost linişte până în minutul 37, când Vojtus i-a pasat decisiv Rareş Ilie, apoi Carnat (41) a făcut 3-0.

Imediat după pauză, în minutul 49, Carnat şi-a trecut în cont dubla, apoi Ilie i-a urmat exemplul două minute mai târziu. În faţa unei defensive fără niciun orizont, rapidiştii puteau marca mult mai mult, iar tabela a fost completată de Romario Moise (66), Dandea (75) şi Junior Morais (90+1).

După cea mai mare victorie din acest sezon, Rapid urcă la 35 de puncte, cu două lungimi peste Sepsi, echipa pe care o va înfrunta etapa viitoare, tot pe Giuleşti. Gazul rămâne ultima, cu un gol marcat şi 20 de primite în acest play-out.  

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele