Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Victor Angelescu, replică pentru Hagi: "Cred că am jucat mult mai bine, Farul nu a legat cinci pase tot meciul"

Farul Constanta Publicat pe 22 oct 2022
mail-share icon Email


Victor Angelescu, unul dintre acţionarii Rapidului, consideră că echipa sa trebuia să câştige meciul cu Farul, 1-1, şi îi oferă o replică pe măsură lui Gică Hagi, cel care a transmis că liderul putea conduce cu 3-0 încă de la pauză.
"Două echipe care au jucat fotbal. Eu spun că noi am jucat mult mai bine. A fost un meci frumos şi îmi pare rău că nu am câştigat. Din punctul meu de vedere rezultatul e mincinos. Asta e clar. Aşa mi s-a părut mie. Poate sunt un pic subiectiv, dar cred că la numărul de ocazii, la  posesie, la tot... cred că am jucat mult mai bine.
 
Nu ştiu dacă au avut trei ocazii, ca să aibă 3-0 la pauză. Ei au avut o ocazie, însă a fost din ofsaid, iar ce mai spun de faptul că noi, în minutul unu, am avut bară, ocazie minutul doi, ocazie minutul 14... În primele 20 de minute Farul nu a ieşit din propria jumătate şi nu cred că aţi văzut vreodată Farul să nu poată să joace. Farul nu a legat cinci pase tot meciul, juca numai pe cotraatac", a declarat Angelescu, sâmbătă dimineaţă, la Pro Arena.

Hagi, după 1-1 în Giuleşti: "Putea fi 3-0 la pauză"

"În primul rând felicit Rapidul, au făcut un meci foarte bun, mai ales în repriza a doua, şi ne-au dominat. Cred că în prima repriză meciul a fost echilibrat, am avut şi noi ocaziile noastre. În a doua repriză, din păcate, nu am fost cum trebuia. Au avut spaţii, au combinat, de acolo a venit şi dominarea lor. Lăsând la o parte anumite faza în care cred că meritau mai mult la unele faulturi la care arbitrii puteau fi mai atenţi....
 
Rapidul a jucat bine. Noi, probabil, nu am pus aceeaşi presiune, pentru că trebuie să pui presiune. Eram statici, nu aveam dinamică şi ei, cu publicul, au venit şi au creat. Ştiam că dacă-i laşi să vină în careu aduc mingi şi devin periculoşi. L-am felicitat pe Mutu şi la început şi după. În prima repriză putea fi 3-0 pentru noi. Am avut ocazii foarte clare! Apoi, recunosc meritele, de aceea am şi felicitat Rapidul.
 
Când echipa a jucat bine, jucătorii au jucat bine. Când colectiv nu am făcut ce trebuia, am dat adversarului iniţiativa şi au avut o evoluţie foarte bună. Pentru noi e un punct în deplasare la o echipă foarte bună. Două echipe bune, care au făcut un meci care a meritat să fie văzut la televizor, cu ocazii multe şi fotbalişti buni. Vom vedea, călătoria e lungă şi vom vedea ce vom face în retur. Ritmul şi intensitatea au fost foarte ridicate. Ei au fost mai dinamici, dar şi noi am avut calitate. Grameni mi-a spus că nu mai poate şi l-am schimbat", a punctat Hagi.
mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele