Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

Victor Piţurcă şi-a ales favorita la titlu: ”Are cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani!”

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20872610/1/steaua-bucuresti-unirea-slobozia-play-off-liga-2-casa-pariurilor-8-05-2022-1.jpg

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, şi-a ales o favorită la titlu pentru acest sezon, pe care a şi criticat-o în acelaşi timp.

Piţurcă o consideră în continuare pe CFR Cluj echipa cea mai capabilă să câştige campionatul, chiar dacă este de părere că ”feroviarii” au cel mai slab lot din ultimii 10 ani.

Antrenorul a menţionat şi că noile transferuri ale campioanei en-titre nu sunt grozave, însă aceasta se bazează în continuare pe un lot numeros.

CFR Cluj, noua ”campioană a provinciei”

”CFR cred că va reuşi (n.r. - să câştige titlul), are un lot numeros, nu foarte valoros. CFR, din punctul meu de vedere, are cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani.

Jucătorii care au fost aduşi nu sunt grozavi, dar are un lot numeros.", a declarat Victor Piţurcă, la Pro Arena.

CFR Cluj este campioana ultimelor cinci ediţii ale Ligii 1. Trupa pregătită de Dan Petrescu şi-a mai impus supremaţia în primul eşalon în sezoanele 2007/2008, 2009/2010 şi 2011/2012. Cu 8 trofee ale Ligii 1 adjudecate, gruparea clujeană este a treia cea mai titrată echipă din istoria României după granzii bucureşteni Dinamo şi Steaua.

  • UTA şi Chinezul Timişoara, ambele cu câte 6 titluri, au fost înainte de CFR Cluj, echipele de fotbal cele mai de succes din provincie.

În prezent, CFR Cluj ocupă locul 4, în clasamentul Superligii, cu 18 puncte câştigate în 9 meciuri disputate. Lidera Farul şi Rapid au câte 24 de puncte, însă două meciuri în plus faţă de CFR. Dacă trupa lui Dan Petrescu îşi va câştiga restanţele, va avea şansa să egaleze cele două echipe care conduc întrecerea internă.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele