Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Victor Piţurcă şi Adrian Mititelu, întâlnire de "gradul zero": "Asta i-am spus!"

FC U Craiova 1948 Publicat pe 25 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20899052/1/vp.jpg


Conflictul mocnit dintre Victor Piţurcă şi Adrian Mititelu nu s-a stins nici la 12 ani de la momentul în care omul de afaceri îl acuza pe fostul selecţioner că i-a distrus echipa şi a ajutat la dezafilierea acesteia de către FRF, dar, chiar şi aşa, cei doi au avut, de curând, o întâlnire în care au vorbit despre fotbal, prezentul şi viitorul celor de la FC U Craiova.
 
Înainte ca Adrian Mititelu să accepte demisia lui Marius Croitoru, Piţurcă a apucat să-l avertizeze pe fostul său patron, căruia i-a cerut în trecut nu mai puţin de şapte milioane de euro, că lotul de jucători nu e presărat cu fotbalişti cu care să poată ataca performanţa. Din punctul de vedere al fostului selecţioner, portarul Robert Popa şi playmaker-ul Juan Bauza sunt singurii fotbalişti cu F mare:
 
"Eu nu sunt în relaţii bune cu Adrian Mititelu, deşi m-am văzut acum o lună cu el la Craiova şi am discutat despre lotul echipei lui. Eu i-am spus: 'Nu ştiu cine a adus aceşti jucători, dar nu văd niciunul bun'. Poate portarul Popa şi Bauza ar fi excepţiile", a dezvăluit Piţurcă, marţi, pentru Pro Arena.
 
Performanţele oltenilor au scăzut odată cu transferul de 1.5 milioane de euro al lui Andrea Compagno la FCSB, dar Piţurcă e de părere că Mititelu a făcut o afacere foarte bună, stabilizând bugetul. Totuşi, "Piţi" îi recomandă lui Mititelu să fie mai atent la jucătorii pe care-i va aduce pentru a umple golurile:
 
"Andrea Compagno la FCSB a fost o afacere bună făcută de Mititelu. Dar, valoarea lotului este una slabă, având în vedere câţi bani s-au investit. E foarte important ce jucători aduci la echipă. Pentru asta ai nevoie de oameni care să îi vadă 4, 5, 6 luni jucând şi să îi aducă", a mai punctat fostul atacant.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri