Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21326832/1/marcu.jpg

Acest weekend a adus cu sine o performanţă excepţională pentru pilotul Dominic Marcu, în cadrul Trofeului Valea Cetăţii Râşnov, etapă importantă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi Masters.

După o săptămână de pregătire intensă şi concentrare totală, Dominic Marcu a demonstrat din nou că determinarea şi pasiunea îl pot aduce pe podium. Acest weekend, la Râşnov, a fost susţinut de un public entuziast, de partenerii şi prietenii săi dragi, fapte ce au contribuit la atmosfera extraordinară în parcul de service şi pe traseul de concurs.

În Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Dominic a reuşit să obţină locul 3 în clasamentul general, marcând o performanţă notabilă. Acesta a dominat categoria 1 (turisme) şi s-a clasat pe prima poziţie.

De asemenea, în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Masters, Dominic a obţinut locul 7 în clasamentul general şi locul 4 la categoria 1.

Dominic a fost însoţit de o echipă nouă şi dedicată, sub conducerea lui Gunther Graef, care cu experienţa sa în motorsport şi abilităţile sale remarcabile, a fost cheia adaptării rapide la provocările şi noile setări ale maşinii de curse.

Dominic Marcu a dorit să transmită următorul mesaj despre acest succes: "Sunt cu adevărat bucuros pentru rezultatele obţinute în acest weekend la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov. A fost o săptămână de muncă grea, dar eforturile au dat roade. Sunt profund recunoscător pentru sprijinul necondiţionat al partenerilor, prietenilor echipei şi susţinătorilor mei, care au fost alături de mine în fiecare moment. Acest succes ne motivează să continuăm să ne ridicăm la cele mai înalte standarde de performanţă."

Cu aceste rezultate excepţionale, Dominic Marcu demonstrează în continuare că motorsportul electric poate fi la fel de palpitant şi competitiv ca cel tradiţional. Performanţa sa reprezintă nu doar o victorie personală, ci şi un pas important în promovarea maşinilor electrice în lumea motorsportului.

Ne vom revedea cu Dominic şi Tesla la Trofeul Audi Braşov, pe data de 14-15 octombrie şi la Trofeul Câmpulung Muscel, pe 21-22 octombrie. Pe curând!

Partenerii care au susţinut participarea lui Dominic în această competiţie sunt E.ON, George - primul banking inteligent din România, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro şi Plus Autotrade, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele