Ultima oră
Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova
Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga
Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor

Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21326832/1/marcu.jpg

Acest weekend a adus cu sine o performanţă excepţională pentru pilotul Dominic Marcu, în cadrul Trofeului Valea Cetăţii Râşnov, etapă importantă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi Masters.

După o săptămână de pregătire intensă şi concentrare totală, Dominic Marcu a demonstrat din nou că determinarea şi pasiunea îl pot aduce pe podium. Acest weekend, la Râşnov, a fost susţinut de un public entuziast, de partenerii şi prietenii săi dragi, fapte ce au contribuit la atmosfera extraordinară în parcul de service şi pe traseul de concurs.

În Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Dominic a reuşit să obţină locul 3 în clasamentul general, marcând o performanţă notabilă. Acesta a dominat categoria 1 (turisme) şi s-a clasat pe prima poziţie.

De asemenea, în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Masters, Dominic a obţinut locul 7 în clasamentul general şi locul 4 la categoria 1.

Dominic a fost însoţit de o echipă nouă şi dedicată, sub conducerea lui Gunther Graef, care cu experienţa sa în motorsport şi abilităţile sale remarcabile, a fost cheia adaptării rapide la provocările şi noile setări ale maşinii de curse.

Dominic Marcu a dorit să transmită următorul mesaj despre acest succes: "Sunt cu adevărat bucuros pentru rezultatele obţinute în acest weekend la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov. A fost o săptămână de muncă grea, dar eforturile au dat roade. Sunt profund recunoscător pentru sprijinul necondiţionat al partenerilor, prietenilor echipei şi susţinătorilor mei, care au fost alături de mine în fiecare moment. Acest succes ne motivează să continuăm să ne ridicăm la cele mai înalte standarde de performanţă."

Cu aceste rezultate excepţionale, Dominic Marcu demonstrează în continuare că motorsportul electric poate fi la fel de palpitant şi competitiv ca cel tradiţional. Performanţa sa reprezintă nu doar o victorie personală, ci şi un pas important în promovarea maşinilor electrice în lumea motorsportului.

Ne vom revedea cu Dominic şi Tesla la Trofeul Audi Braşov, pe data de 14-15 octombrie şi la Trofeul Câmpulung Muscel, pe 21-22 octombrie. Pe curând!

Partenerii care au susţinut participarea lui Dominic în această competiţie sunt E.ON, George - primul banking inteligent din România, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro şi Plus Autotrade, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele