Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Victorie importantă pentru Emil Săndoi, în ziua în care a împlinit 57 de ani. "Am avut şi puţin noroc”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20621795/2/chindia-targoviste-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-1-03-2022.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat contra celor de la UTA Arad, scor 1-0, în primul meci al etapei intermediare din Casa Liga 1. Emil Săndoi îşi face astfel cel mai frumos cadou cu ocazia împlinirii a 57 de ani. De asemenea, acesta i-a aplicat primul eşec lui Ionuţ Badea de când a preluat ”Bătrâna Doamnă”.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Chindia a dezvăluit că echipa sa a avut probleme la unele faze, contra unui adversar solid. Acesta a punctat ca victoria a fost obţinută şi graţie norocului.

"Am avut şi puţin noroc, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Nu întâmplător, probabil că obiectivul lor a fost clasarea în play-off, din câte ştiu. E o echipă cu mulţi jucători de valoare.

Noi am fost disciplinaţi, am avut noroc la unele faze, UTA, a avut câteva faze clare. Dar trebuia să mai vină soarele şi pe strada noastră, pentru că ştiţi câte ghinioane am avut, câte greşeli s-au făcut împotriva noastră.

Nu! Pentru ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greşească de vreo 10 ori în favoarea noastră. Nu ştiu dacă a fost penalty, eram departe",
a spus Săndoi, după fluierul de final.

mail-share icon Email
viewscnt