Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Victorie pentru Messi şi Suarez la debutul noului sezon din MLS! Vedeta cu care s-a îmbrăţişat starul argentinian la finalul meciului | VIDEO

Staruri din fotbal Publicat pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21500575/1/messi.jpg

Inter Miami a început sezonul din MLS (liga profesionistă nord-americană de fotbal) cu o victorie cu 2-0 în faţa formaţiei Real Salt Lake, miercuri. Lionel Messi şi Luis Suarez au oferit fiecare câte o pasă de gol, sub privirile starului american Will Smith.

Messi a oferit mai întâi o pasă decisivă pentru Robert Taylor (39). Luis Suarez a pasat decisiv la al doilea gol, marcat de Diego Gomez (83).

Messi a fost recent pe prima pagină a ziarelor pentru absenţa sa de la un meci de pregătire din Hong Kong.

Acuzat că a încercat să umilească China prin faptul că nu a jucat într-un meci amical la Hong Kong pe 4 februarie, jucătorul echipei Inter Miami, Lionel Messi, a explicat situaţia, într-o înregistrare video publicată luni pe Weibo, reţeaua de socializare chineză.

"Am auzit că s-a spus că nu am vrut să joc din motive politice, dar nu este deloc adevărat. Am vizitat China de mai multe ori de la începutul carierei mele. Am relaţii foarte bune cu această ţară. "Aşa cum am spus la conferinţa de presă, am avut o inflamaţie la aductor. Cu o zi înainte, am încercat să mă antrenez şi să fac un efort pentru toţi cei prezenţi. Am făcut tot ce am putut. Chiar nu am putut să joc" , a spus starul lui Inter Miami.

În urma controversei, China a anulat cele două meciuri amicale ale Argentinei, programate pe teritoriul său în luna martie împotriva Nigeriei şi Coastei de Fildeş.

Miercuri, el a jucat tot meciul, iar la pauză, în drumul spre vestiare, s-a îmbrăţişat cu actorul american Will Smith, aflat la partidă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri