Ultima oră
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”
VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge” VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge”

Victoriile chiar costă! Ce salariu impresionant primeşte Marius Şumudică la Gaziantep

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21324529/1/profimedia-0649461535-1.jpg

Antrenorul român Marius Şumudică încasează la Gaziantep, echipă la care a revenit recent după o pauză de mai puţin de doi ani, un salariu de 700.000 de euro anual, informează Fanatik.

Sursa citată aminteşte că Şumudică primea în precedentul mandat cu 100.000 de euro mai mult, iar la Al Raed, ultima grupare pe care a pregătit-o înainte de revenirea la Gaziantep, caştiga un milion de euro pe an.

Şumudică, la primul succes după două jocuri

”Şumi” a plecat forţat de la trupa din Saudi Pro League şi a acţionat în judecată Al Raed, solicitând despăgubiri. El avea o clauză de majorare a salariului cu 200.000 de euro la prelungirea angajamentului, care în mod normal ar fi trebuit să se activeze, deoarece a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul de a-i salva pe saudiţi de la retrogradare.

Marius Şumudică si-a facut deja simţit efectul la Gaziantep. La doar două meciuri de la întoarcerea sa, echipa a obţinut primele 3 puncte în Superlig graţie victoriei cu 2-0 pe teren propriu în faţa trupei Istanbulspor. Deschiderea de scor a semnată chiar de către Denis Drăguş, unul dintre jucătorii aduşi de antrenor pentru a ajuta în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În formula de succes a lui Marius Şumudică au mai fost titulari portarul naţionalei României, Florin Niţă, şi fundaşul stânga Junior Morais, care a jucat pentru grupări din Superligă precum Rapid, FCSB sau Astra Giurgiu (unde a mai colaborat cu ”Şumi”).

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele