Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21008838/1/farul-constanta-universitatea-craiova-superliga-superbet-6-02-2023-1.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, după un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă. Trupa lui Gică Hagi revine pe primul loc.

”Regele” a tras concluziile partidei, la o zi după ce a împlinit 58 de ani. Acesta a declarat că echipa sa a prestat un joc foarte bun în prima oră, apoi oltenii au contrabalansat.

”60 de minute am jucat foarte bine, am dominat, ne-am impus. După aceea, au venit cu schimbări foarte bune, noi am scăzut puţin, e greu să ţii presiunea 90 de minute. A venit acel gol şi ne-a dat puţin înapoi, Craiova are jucători de calitate.

Ne-a lipsit Denis (n.r. Alibec), e stângaci, am pus în locul lui un copil bun, de 2005. Un băiat foarte bun. Ne place acolo, pe primul loc, mai ales mie, vreau să le transmit şi lor. Ei mă cunosc. Azi am avut o discuţie foarte bună, ieri nu am avut un antrenament bun, nu ne-a ieşit şi a trebuit să venim astăzi la stadion.

Sunt şase puncte importante, cu FCSB şi Universitatea Craiova, două echipe foarte bune, ne vom întâlni din nou în play-off. Echipa care va avea constanţă, care va fi în formă în play-off, aceea va câştiga titlul.

(n.r. dacă şi-a sărbători de ziua sa) Am petrecut puţin, mi-am adus aminte de părinţii care m-au adus pe lume, datorită lor sunt unde sunt. Le-am mulţumit, la fel familiei, soţiei, copiilor. La Constanţa e un proiect de 5 ani, minimum. Vrem să creăm ceva stabil, puternic”,
a spus Hagi, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele