Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | ”A fost miză importanta pentru noi”. Punct muncit pentru Bergodi la Botoşani

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21025266/2/bergodi.png

FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a XXVI-a din Superligă. Covăsnenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Cristiano Bergodi a declarat că este un punct important, în contextul în care echipa sa a rămas în zece oameni încă din startul reprizei secunde.

”Am rămas în zece oameni. Băieţii s-au descurcat foarte bine, îi felicit, este un rezultat pozitiv. Băieţii au jucat bine în zece. S-au dăruit şi au avut ambiţia să câştige măcar un punct. Am avut ocazii foarte bune, a fost foarte greu să jucăm pe terenul acesta. Mă bucur, sunt mulţumit, nu e uşor să câştigăm la Botoşani. Mergem înainte.

A fost miză importanta pentru noi. Nu meritam să pierdem, deşi am avut noroc la ultima fază. Noi am avut ocazia mare de 2-0, dar s-a făcut 1-1. Azi nu le pot reproşa nimic băieţilor.

Nu ştiu dacă revine Niczuly, are probleme la deget. Cine a jucat a jucat bine. Echipa a arătat caracter, a luptat. Sunt mulţumit. Vom încerca să scoatem un rezultat bun cu Hermannstadt”
, a explicat Bergodi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele