Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | A fost o seară absolut nebună de Champions League! Manchester City s-a calificat după un final total dramatic cu Atletico Madrid. Liverpool - Benfica, 3-3!

Champions League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 apr 2022
mail-share icon Email

ch

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20673331/1/profimedia-0671599045.jpg

Manchester City şi Liverpool sunt formaţiile care merg mai departe în semifinalele Champions League. Duelurile au fost transmise în direct pe posturile Look Sport şi pe platforma online PrimaPlay.ro.

Manchester City - Atletico Madrid s-a terminat 0-0, dar englezii s-au calificat graţie rezultatului din tur, când s-au impus 1-0. În semifinale vor da piept cu Real Madrid.

În cealaltă confruntare, Liverpool - Benfica s-a terminat 3-3. Lusitanii au făcut un meci frumos, dar calificarea a fost prea departe, după ce în tur au fost înfrânţi 3-1 de „cormorani”. Mai departe, Liverpool se va duela cu mare surpriză din Champions League: Villarreal.

  • Konaté 21, Firmino 55, 65 / Ramos 32, Yaremchuk 73, Núñez 81 au fost marcatorii din acest duel.
  • Semifinale Champions League: Manchester City - Real Madrid / Liverpool - Villarreal

Liverpool - Benfica 3-3

Final.

Min. 82: GOOOL Benfica! Darwin Nunez a reuşit o finalizare frumoasă şi a adus egalarea.

Min. 74: GOOOL Benfica! Roman Yaremchuk a marcat al doilea gol pentru lusitani, după ce l-a driblat pe Alisson.

Min. 65: GOOOL Liverpool! Firmino a bifat dubla din centrarea superbă a lui Tsimikas, expediată dintr-o lovitură liberă.

Min. 55: GOOOL Liverpool! Firmino a făcut 2-1 pentru „cormorani”.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 38: Ocazie mare Liverpool! Grimaldo are o intervenţie de senzaţie în faţa lui Firmino, care apare de nicăieri şi îl blochează. Atacantul brazilian avea toată poartă goală în faţă.

Min. 32. GOOOL Benfica! Goncalo Ramos l-a învins pe Alisson cu un şut de la distanţă.

Min. 23: Nunez a băgat mingea în poarta lui Liverpool, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid.

Min. 21: GOOOL Liverpool! Konate înscrie cu capul în urma unei lovituri de corner care l-a găsit la finalizare.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson - Gomez, Konaté, Matip, Tsimikas - Keïta, Milner, Henderson - Jota, Firmino, Luis Díaz 
  • Benfica: Vlachodimos - Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo - Weigl, Taarabt - Everton, Goncalves - Ramos - Núñez 

De ştiut despre meci:

  • Considerată una dintre favoritele la câştigarea trofeului Ligii Campionilor, Liverpool a primit eticheta de echipă norocoasă la tragerea la sorţi, atunci când în cale i-a ieşit Benfica. Iar Jurgen Klopp şi elevii săi au profitat din plin, au mers plini de încredere la Lisabona şi s-au întors de acolo cu un 3-1 cât se poate de convingător şi edificator, care a transformat-o pe Liverpool în favorită uriaşă la calificarea în semifinala în care ar urma să întâlnească fie Villarreal, fie Bayern Munchen. 
  • După un 2-2 de foarte bună calitate contra lui Manchester City în derby-ul din Premier League, Klopp se gândeşte să facă unele modificări în echipa de start, iar Henderson, Thiago, Mane şi Jota vor fi lăsaţi pe banca de rezerve pentru a le face loc lui Keita, Jones, Firmino şi Diaz. 

 

Atletico Madrid - Manchester City 0-0

Final. S-a terminat o dispută absolut nebună.

Min. 90+12: Ocazie uriaşă Atletico! Suarez a fost extrem de aproape să trimită meciul în prelungiri la ultima fază a meciului.

Min. 90+8: Ocazie mare Atletico! Ederson a avut o intervenţie magnifică la bomba lui Carrasco, trimisă din lovitură liberă.

Min. 90: Scandal mare pe teren! Fotbaliştii lui Atletico s-au năpustit asupra lui Foden, apoi s-a creat un haos general. Felipe a văzut cartonaşul roşu, iar Savic galben.

Min. 88: Spaniolii au trecut iar pe lângă gol! Ocaziile la poarta englezilor se înmulţesc.

Min. 87: FABULOOOS! Atletico Madrid a ratat două ocazii uriaşe consecutive. Meciul ar fi putut să intre în prelungiri, mai sunt doar câteva minute.

Min. 84: Englezii se îndreaptă uşor şi sigur către calificare!

Min. 56: Ocazie Atletico! Griezmann a trimis un voleu foarte periculos din afara careului.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 31: Ocazie mare City! Gundogan a trimis în bară după o combinaţie superbă a coechipierilor săi, iar apoi în blocaj.

Min. 24: Felipe a avut o nouă intrare foarte dură, asupra lui Kevin de Bruyne. Arbitrul i-a arătat cartonaşul galben de această dată.

Min. 13: Felipe a intrat extrem de dur asupra lui Phil Foden! Starul lui City a stat minute bune întins pe gazon şi Pep Guardiola a fost aproape să-l înlocuiască cu Grealish. În cele din urmă, Foden s-a ridicat şi continuă partida pentru moment.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Atletico Madrid: Oblak - Savic, Felipe, Reinildo - Llorente, Koke, Kondogbia, Lemar, Lodi - Griezmann, Felix 
  • Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gundogan - Mahrez, Foden, B. Silva 

De ştiut despre meci:

  • Acuzat la finalul meciului tur de către Pep Guardiola că a folosit o formaţie 5-5-0 pentru a scoate un rezultat cel puţin decent pe Etihad Stadium, Diego Simeone are 90 de minute la dispoziţie pentru a arăta că Atletico Madrid ştie să joace şi un fotbal ofensiv. După 0-1 în tur, defensiva nu mai e o opţiune, iar strategul argentinian trebuie să găsească o cale de a anihila jocul de posesie al lui Guardiola şi, în acelaşi timp, de a pune presiune la poarta lui Ederson. Din informaţiile oferite de presa spaniolă, Luis Suarez are şanse mici să joace, Cholo urmând să prefere o linie de trei ceva mai dinamică, cu Griezmann, Lemar şi Joao Felix. 
  • În paralel, Guardiola nu-i va avea la dispoziţie pe Ruben Dias (accidentat la coapsă) şi Gabriel Jesus (suspendat), două dintre piesele importante ale actualului sezon. În plus, catalanul trebuie să managerieze bine perioada de după meciul cu Liverpool, terminat la egalitate, 2-2, după 90 de minute jucate la o intensitate maximă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri