Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

VIDEO ǀ A răspuns contestatarilor cu o calificare! Edi Iordănescu, plin de emoţie. ”Bucurie fără margini, zilele următoare vom conştientiza”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21390648/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023-4.jpg

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

Edi Iordănescu a fost foarte emoţionat la final de meci şi a ţintut să transmită mulţumiri şi mesaje pozitive tuturor celor care au fost alături de prima reprezentativă în această campanie, în care selecţionerul s-a lovit de multe valuri de critici.

”O bucurie fără margini, zilele următoare vom conştientiza. Sunt mândru de băieţi, am crezut în ei şi au demonstrat că au valoare, caracter, au demonstrat că sunt un grup imbatabil, pentru că suntem imbatabili în această campanie. Ne dorim să rămânem aşa. Această calificare s-a construit cu fiecare decizie şi cu fiecare picătură de sudoare pe care aceşti băieţi au pus-o în slujba naţionalei.

Critici au fost din prima zi când am venit. Probabil dacă era mai multă toleranţă puteam face mai bine şi mai repede. Nu a fost un mediu uşor, consider că mi s-au făcut şi multe nedreptăţi. Vreau să mulţumesc familiei, pentru că au fost alături necondiţionat. Au venit peste tot după echipa naţională.

Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în naţională, le mulţumesc şi celor care au fost sceptici, sper că i-am convins. Mulţumesc şi echipei, sunt mulţi oameni de calitate, foarte profesionişti şi mulţumesc Federaţiei şi preşedintelui care mi-a dat mână liberă totală. Nu în ultimul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că sunt credincios, a fost alături de mine tot timpul şi mi-a auzit rugăciunea”,
a fost discursul selecţionerului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri