Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

VIDEO | AC Milan a învins Benevento cu 2-0! ”Diavolii” au urcat provizoriu pe locul 2

Serie A Publicat pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20153911/1/1002436582-1.jpg

AC Milan a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Benevento, în etapa a XXXIV-a a campionatului italian Serie A.

Au marcat: Calhanoglu 8', Hernandez 60'. La gazde, Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă neutilizată.

În urma acestui rezultat, AC Milan a urcat provizoriu pe locul 2, cu 69 de puncte, după liderul Inter Milano, care a acumulat 82 de puncte.

Atalanta şi Napoli ocupă locurile 3-4, cu 68, respectiv 66 de puncte, dar nu au jucat în această etapă. Pe locul 5 se află Juventus, tot cu 66 de puncte, de asemenea, cu un meci mai puţin.

Benevento ocupă locul 18, retrogradabil, cu 31 de puncte, la egalitate cu Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, de pe locul 17, echipă care nu a jucat în această etapă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele