Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | AC Milan - AS Roma 2-2. "Diavolul" a condus cu 2-0 în minutul 87, dar a pierdut două puncte mari!

Serie A Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20975391/1/olg.jpg


AC Milan şi AS Roma au remizat spectaculos, 2-2, în direct la Prima Sport 2. Gazdele au condus cu 2-0, dar au fost egalate pe final, în minutele 87 şi 90+3, şi au pierdut două puncte importante în lupta pentru Scudetto.
 
Victoriile obţinute de Juventus (1-0 cu Udinese) şi mai ales Napoli (2-0 cu Sampdoria) o obligau pe AC Milan să nu facă un pas greşit în faţa lui Jose Mourinho şi să rămână pe locul al doilea. Venit pe San Siro cu veşnica tactică defensivă, Dybala şi Abraham contribuind şi ei la faza de apărare, "Specialul" nu şi-a propus să emită prea multe pretenţii pe faza de atac, iar jocul l-a pedepsit în minutul 30, când Kalulu l-a învins cu capul pe Rui Patricio, după o centrare a lui Tonali.
 

Chiar şi condus în deplasare, portughezul a evitat să dea ordinul de atac, AS Roma a rămas blocată ca într-o mlaştină şi nu a putut trece de zidul de la mijlocul terenului. Apoi, logic, a venit contraatacul: pasă pentru viteza lui Leao, minge spre rezerva Pobega şi o finalizare simplă. Altfel spus, 2-0 fără ca romanii să tragă vreun şut periculos pe poarta lui Ciprian Tătăruşanu.
 

A fost nevoie de 87 de minute pentru ca linia de atac a lui Mourinho să iasă în evidenţă. A făcut-o Pellegrini, cu un corner bine bătut din partea dreaptă, iar fundaşul Ibanez, nemarcat, l-a învins pe Tătăruşanu cu o lovitură de cap. 
 

Brusc, logica s-a răsturnat, oaspeţii au prins curajul şi entuziasmul care le-au lipsit timp de aproape un meci întreg, iar lovitura de ciocan a picat târziu, în al treilea minut de prelungiri. Acelaşi Pellegrini a bătut o lovitură liberă, tot din dreapta, Tătăruşanu a respins în faţă lovitura de cap a rezervei Matic, iar Abraham, pe fază, a punctat pentru 2-2. Un egal obţinut în stilul lui Jose Mourinho!
 
AC Milan - AS Roma s-a terminat 2-2, rezultat care o încurcă teribil pe echipa lui Stefano Pioli. Napoli s-a distanţat din nou la şapte puncte (44 faţă de 37), iar milanezii au fost egalaţi şi de Juventus. AS Roma rămâne pe cinci, la egalitate cu marea rivală Lazio.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele