Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

VIDEO | AC Milan - Atalanta 2-0! ”Diavolii milanezi”, la un pas de titlu în Italia

Serie A Publicat pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20701749/2/ac-milan-2.jpg

Formaţia AC Milan, la care este legitimat Ciprian Tătăruşanu, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Atalanta, într-un meci din etapa a 37-a, penultima a campionatului Italiei, transmis în direct de Prima Sport 1.

La Atalanta, Valentin Mihăilă a fost rezervă, la fel ca Tătăruşanu la Milan.

Au marcat Leao 56’ şi Hernandez 75’.

  • Cu o etapă înainte de final, AC Milan e lider în Serie A cu 83 de puncte, două mai multe decât ocupanta locului secund, Inter Milano. În ultima rundă, AC Milan o întâlneşte pe Sassuolo, în deplasare, în timp ce Inter o înfruntă pe Sampdoria, pe teren propriu.

Tot duminică, Napoli a învins pe teren propriu Genoa, scor 3-0 (goluri Osimhen 32’, Di Lorenzo 64’, Lobotka 81’).

Partida Cagliari – Inter Milano are loc tot duminică, de la 21:45, în direct la Prima Sport 2.

Ultimele meciuri ale etapei, Sampdoria – Fiorentina şi Juventus – Lazio, se vor disputa luni.

AC Milan este lider în clasament, cu 83 de puncte, iar ocupanta locului doi, Inter Milano, are înaintea meciului din această seară 78 de puncte. Dacă Inter nu va câştiga partida cu Cagliari, AC Milan va obţine titlul.

Avancronica partidei:

Partida AC Milan - Atalanta, din etapa 37 de Serie A, se va disputa duminică, de la ora 19:00 şi poate fi văzută în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Echipa antrenată de Stefano Pioli e foarte aproape de câştigarea campionatului, după 11 ani de la ultimul Scudetto. AC Milan se află la 2 puncte de ocupanta locului 2, Inter. ”Nerazzurri” au însă un program mai uşor în ultimele 2 etape decât ”diavolii milanezi”.

De cealaltă parte, Atalanta e pe locul 8 în Serie A, la egalitate de puncte cu Fiorentina şi Roma, ocupantele locurilor 7, respectiv 6 şi are nevoie să obţină puncte pentru a spera la un loc de cupă europeană. 

Atalanta nu trece prin cea mai bună formă, acest fapt se vede prin rezultatele bergamascilor, din ultima vreme, 2 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere au înregistrat aceştia în ultimele 5 meciuri, în timp ce AC Milan are 4 victorii şi o înfrângere.

În ultimele 5 întâlniri dintre cele două, AC Milan şi Atalanta şi-au împărţit victoriile, câte două de fiecare, iar una dintre partide s-a încheiat cu rezultat de egalitate. Milanezii nu au voie să piardă puncte în această confruntare, pentru a păstra primul loc, la fel şi echipa antrenată de Gasperini, care e la mâna rezultatelor lui Fiorentina şi Roma, pentru a termina mai sus în clasament.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele