Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO ǀ AC Milan, victorie la pas cu Lazio. Theo Hernandez a traversat tot terenul şi a marcat un gol de excepţie

Lazio Publicat pe 6 mai 2023
mail-share icon Email

AC Milan a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Lazio Roma, într-un meci al etapei a 34-a din Serie A. Duelul a fost LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

AC Milan a învins fără probleme Lazio în debutul etapei a 34-a din Italia, dar a plătit un preţ pentru această victorie: accidentarea lui Rafa Leao, din minutul 10, portughezul părăsind terenul în minutul 11, înlocuit de Alexis Saelemaekers.

Franco-algerianul Ismael Bennacer a deschis scorul în minutul 17 pentru gazde, iar Theo Hernandez l-a majorat în minutul 29. Lazio nu a avut nici un şut pe poartă în acest meci, în care Tătăruşanu a fost rezervă neutilizată la Milan, iar Ştefan Radu a avut acelaşi statut în tabăra romanilor.

Lazio ocupă locul secund în Serie A, cu 64 de etape, dar din spate vin Juventus, pe locul al treilea, cu un meci mai puţin disputat şi cu o zestre de 63 de puncte, dar şi Milan – care a adunat 61 de puncte cu victoria de astăzi şi se află pe locul al patrulea.

Theo Hernandez, reuşită superbă

Derby-ul dintre AC Milan şi Lazio, de sâmbătă, din Serie A, a adus unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului la nivel european. Formaţia lui Ciprian Tătăruşanu a dublat avantajul în confruntarea cu trupa la care e legitimat Ştefan Radu printr-o reuşită personală de excepţie a fundaşului lateral francez Theo Hernandez.

Apărătorul de bandă a făcut o cursă senzaţională, plecând din propria jumătate de teren şi sprintând spre poarta lui Lazio. A profitat şi de faptul că adversarii nu l-au presat, i-au oferit foarte mult spaţiu, iar Hernandez a şutat direct în vinclu de la aproximativ 22 de metri.

Momentul de graţie al fotbalistului din ”Hexagon” a venit în minutul 29, la 12 minute după ce AC Milan a deschis scorul prin algerianul Ismael Bennacer.

Clasamentul Serie A 

 

 

 

 


AC Milan – Lazio, meci contând pentru etapa a 34-a din Serie A, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, începând cu ora 16:00, şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se văd majoritatea partidelor din Serie A şi din campionatele puternice ale Europei (Premier League, La Liga, Bundesliga şi Ligue 1).

AC Milan – Lazio, ASTĂZI, de la 16:00, în direct la Prima Sport 2

Chiar dacă Napoli a devenit matematic campioană a Italiei după egalul cu Udinese, duelul are o miză foarte importantă pentru ambele echipe. Lazio, aflată pe locul 2 cu 64 de puncte, se luptă să îşi menţină poziţia secundă până la finalul sezonului. De cealaltă parte, AC Milan a stârns 58 de puncte şi se află pe locul 6 ce duce în preliminariile Conference League, la doar două puncte de rivala Inter, ce se poziţionează pe 4, ultimul loc care asigură calificarea în grupele Champions League.

În turul campionatului, Lazio – AC Milan s-a terminat cu o victorie spectaculoasă a romanilor, scor 4-0.

Echipele probabile:

  • AC Milan (4-2-3-1): Maignan - Calabria, Tomori, Kalulu, Hernandez - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Diaz, Leao - Giroud;
  • Lazio (4-3-3): Provedel - Marusic, Romagnoli, Casale, Hysaj - Milinkovic-Savic, Antonio, Alberto - Anderson, Immobile, Zaccagni.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Lazio

Ultimele articole Toate articolele