Ultima oră
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”

VIDEO | Academica Clinceni a câştigat duelul suferinţei cu FC U Craiova! Debut cu succes pentru Adrian Falub. După acest rezultat, Dinamo a căzut pe ultimul loc în clasament

FC U Craiova 1948 Publicat pe 10 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20500002/2/finalclinceni.jpg

Academica Clinceni a reuşit să se impună în deplasarea de la FC „U” Craiova, 2-1, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Adrian Falub are parte de un debut perfect pe banca ilfovenilor, obţinând o victorie importantă. Cu acest succes au trecut peste Dinamo în clasament, care este acum pe ultimul loc în Casa Liga 1. 

FC U Craiova se află într-un război între conducere şi suporteri, iar din puncte de vede fotbalistic suferă la fel de mult. Au 15 puncte şi se află pe locul 14 în clasament. Eugen Trică n-a reuşit să facă minuni pe banca oltenilor până acum.

FCU Craiova - Academica Clinceni 1-2

Final.

Min. 87: Craiova a reuşit să marcheze, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid. Decizia arbitrului de linie pare a fi corectă.

Min. 84: Ocazie mare Clinceni! Pashov a făcut un dribling frumos în careu, şi-a făcut mingea pentru şut, dar a trimis modest mult peste poartă.

Min. 68: GOL Clinceni! Vellios s-a înălţat excelent şi a trimis cu capul în poartă după o lovitură liberă executată de Holzmann.

A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 33: GOL Clinceni! Oaspeţii au recuperat mingea după o greşeală mare în defensiva oltenilor. Robert Ion şi-a făcut apoi balonul excelent pentru şut, iar apoi l-a surprins pe portar cu o execuţie la colţul scurt.

Min. 28: GOL Craiova! Mingea l-a găsit în careu pe Compagno, care a deviat-o cu corpul în poartă. Oaspeţii au cerut henţ, dar după reluări nu pare a fi.

Min 8: Ocazie Clinceni! Florin Gardoş a trimis puţin pe lângă poartă cu o lovitură frumoasă de cap.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start: 

  • FCU CRAIOVA: Mogoşanu - Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert - Achim, Albu Baeten, Sidibe - Cl. Bălan, Compagno
  • REZERVE: Popa, Buşu, Pop, Asamoah, Van Durmen, Marquet, Blidar, Raicea, Ondaan
  • CLINCENI: Ureche - Bilali, Gardoş, Pashov, Moulin - Ventura - De Amorim, R. Ion, Nichita, Holzmann - Omoh
  • REZERVE:  A. Păun,  Fl. Achim, Cioiu, Chandarov, Gavra, Vellios, Dumitrache, Ştefan, Filip

În urma etapelor scurse până acum, FC U Craiova a adunat doar 15 puncte, în timp ce Clinceni are doar 7 puncte. Aceasta din urmă a bifat runda trecută, cu Dinamo, prima victorie din actuala stagiune; s-a impus la Giurgiu, terenul considerat acasă, cu 1-0.

În ultimele şase meciuri, din toate competiţiile, FC U Craiova nu a câştigat, iar partida trecută a fost pierdută cu 0-2, acasă, cu FC Voluntari.

În tur, Academica Clinceni – FC U Craiova s-a terminat 1-2.

Adrian Falub, noul antrenor al Academicii Clinceni!

Adrian Falub este antrenor la Academica Clinceni. Înţelegerea dintre cele două părţi este valabilă până la finalul sezonului, a anunţat clubul ilfovean.

Adrian Falub s-a aflat pentru prima data la conducerea tehnică a unei echipe în 2006. Atunci a condus pe Universitatea Cluj, echipă pe care a promovat-o în Liga I. Adrian Falub mai are la activ încă două promovări, cu Unirea Alba Iulia şi FCM Târgu Mureş. Ultima dată a fost la conducerea tehnică a ecipei CSM Reşiţa.

Familia Mititelu vrea să vândă FC U Craiova!

Fanii formaţiei FC U Craiova nu au reacţionat prea bine după o nouă înfrângere a favoriţilor în Casa Liga 1. Din acest motiv, au emis un comunicat dur pe Facebook,  în care şi-au spus nemulţumirile. Suporterii înfocaţi din Bănie au trecut chiar la ameninţări, dar au avut un mesaj chiar şi pentru familia Mititelu.

Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Jr. sunt luaţi şi ei la rost. Sunt văzuţi vinovaţi la rândul lor pentru evoluţiile slabe ale echipei din campionat şi le cer acestora să vândă echipa.

Mititelu Jr. a anunţat că va îndeplini dorinţa fanilor şi a anunţat că echipa este de vânzare. Fiul patronului grupării din Bănie a avut o reacţie dură.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt