Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 0-1. Reuşita lui Neguţ stopează seria nefastă a trupei lui Săndoi

Academica Clinceni Publicat pe 19 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20509788/2/aca-chi.jpg

Chindia Târgovişte s-a impus cu 1-0, în deplasare, la Giurgiu, contra celor de la Academica Clinceni. Formaţia lui Emil Săndoi stopează astfel o serie de şase partide la rând fără victorie şi se dinstanţează de ultimele locuri din clasament.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care ambele echipe şi-au creat câteva faze periculoase. Actul secund a debutat cu ilfovenii la cârmă, dar de marcat au făcut-o adversarii, prin Neguţ, care s-a desprins dintre doi adversari şi a finalizat cu un şut din interiorul careului.

Academica a terminat partida în 10 oameni. Gavra a văzut direct cartonaşul roşu, meritat, după ce l-a lovit peste ceafă pe Ioniţă.

 

Academica Clinceni - Chindia 0-1 (Neguţ 83), în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

  • Academica: Ureche – Pashov, F. Filip, Gardoş, Holzmann – Ventura – Fl. Achim, Cascini, Omoh, R. Ion – Vellios
  • Chindia: Căbuz – Martac, Căpuşă, Celea, Ad. Ioniţă – Neguţ, Dulca, Kocic, Popadiuc – D. Popa, Florea

Minutul 90+3: Fluier final! Chindia câştigă cu 1-0 şi bifează 3 puncte vitae.

Minutul 90+1: Intrat de câteva minute pe teren, Gavra vede cartonaşu roşu. Acesta i-a aplicat o palmă peste ceafă din alergare lui Ioniţă, iar centralul Găman a judecat foarte bine faza.

Minutul 83: GOL Chindia! Ureche degajează imprecis, Popa recuperează balonul şi scoate la Neguţ, care se descurcă de lângă doi adversari şi marchează din interiorul careului.

Minutul 58: Şansă bună pentru oaspeţi. Ion s-a descurcat foarte bine şi a luat o fază pe cont propriu, după care a trimis în faţa porţii. Căbuz a reuşit să îi ia prim planul lui Cascini în ultimul moment.

Minutul 45+1: Final de primă repriză! După 45 de minute scorul este 0-0.

Minutul 35: Dulca trage din afara careului dar nu prinde cadrul porţii.

Minutul 25: Florea scoate la Popa care deviează. Situaţia este salvată de Ureche, cu o intervenţie spectaculoasă.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

Clinceni şi-a revenit după numirea lui Adrian Falub, acumulând şapte puncte după 1-0 cu Dinamo, 2-1 cu FC U Craiova şi 0-0 cu FC Voluntari. Jucătorii par mult mai conectaţi la ce se întâmplă, mai ales că s-a rezolvat şi o parte din problemele financiare cu care se confruntă de la startul campionatului.

De partea cealaltă, deşi era văzută ca o echipă care putea termina în primele şase sezonul regular şi să intre în play-off, trupa lui Emil Săndoi va juca în play-out mai mult ca sigur. A avut probleme mari în ultimele meciuri din campionat.

Anamaria Prodan, implicată şi ea la Academica Clinceni

Anamaria Prodan (48 de ani) se implică activ la Clinceni, atât din postura de asociat al unuia dintre investitorii de la clubul ilfovean, cât şi ca agent de fotbalist. Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf anunţă o adevărată "revoluţie" în perioada de mercato din această iarnă, iar primele trei ţinte sunt trei fotbalişti experimentaţi din ligile inferioare din Italia.

Fiica regretatei Ionela Prodan se va folosi de relaţiile pe care le are în lumea fotbalului italian, acolo de unde va aduce la Academica Clinceni un atacant şi doi mijlocaşi:

"Fosul preşedinte de la Hermannstadt a cumpărat Academica Clinceni, un club românesc din Liga 1, iar o linie directă a fost deschisă către Italia. Anamaria Prodan ţinteşte trei fotbalişti din Italia. Aceştia sunt Matteo Ardemagni, care părăseşte Frosinone, Lollo, de la Bari, şi Rizzo, de la Pescara. Totul e în desfăşurare, Anamaria Prodan e serioasă. Academica Clinceni are planuri ambiţioase de viitor", anunţă italienii de la tuttomercatoweb.com, citaţi de Telekom Sport.

Dintre cei trei, Matteo Ardemagni, legitimat în prezent la Frosinone, e fotbalistul cu cel mai bun CV. Până la 34 de ani se poate lăuda cu 109 goluri în Serie B, dar şi cu două meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului italian.

În vârstă de 31 de ani, mijlocaşul Lorenzo Lollo evoluează în liga a treia italiană, la Bari, iar în trecut a mai jucat pentru Spezia, Empoli şi Venezia, printre altele.

Giuseppe Rizzo e tot mijlocaş italian, aparţine de Pescara, club din liga a treia, şi are ca principale echipe ale carierei Catania şi Reggina.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt