Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaş 2-0. Ilfovenii câştigă derby-ul suferinţei

Academica Clinceni Publicat pe 2 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20621957/3/aca-gaz.jpg

Academica Clinceni a învins miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat: Holzmann '40, Alghoul '89.

  • 1-0, min. 40: Holzmann a pătruns pe partea stângă în careu şi a macrat cu un şut puternic de la 9-10 metri;
  • 2-0, min. 89: Alghoul a şutat de la circa zece metri, din poziţie centrală, iar mingea a fost respinsă de portarul Grosz în propria poartă.


Au evoluat echipele:

Academica: Ureche – Cmovs (Alghoul '61), C. Ion, Ţvetkov – Mboko (Iana '82), De Amorim (Longher '79), Vrdoljak, Florică (A. Dima 61), Holzmann – Dumitrache (Gogov '79), R. Ion. Constantin Giurescu;

Gaz Metan: Grosz – Kanda, Mathaus, Avram, Tala (Câmpean '87) – D. Iancu, Harfas – P. Costea (Cr. Maxim '87), Ursu (Noian '46), Şteau (Covaci '81) – Gaşpar (Domşa '81). Antrenor Flavius Boroncoi.
 

Academica Clinceni – Gaz Metan 2-0 (Holzmann 40, Alghoul 89), pe Look Sport şi PrimaPlay.ro

Echipele de start: 

  • Clinceni (3-5-2): Ureche – Cmovs, C. Ion, Tsetkov – Sambeya, De Amorim, Vrdoljak, Florica, Holzmann – Dumitrache, R. Ion
  • Rezerve: Bolboaşă, Gogov, Plazibat, Alghoul, Iana, Longher, Ştefan, Dima, Melniciuc
  • Antrenor: Constantin Giurescu
  •  
  • Gaz Metan (4-2-3-1): Grosz – Kanda, Mathaus, Avram, Tala – D. Iancu, Harfas – P. Costea, Ursu, Şteau – Gaşpar
  • Rezerve: Bumbar, Maxim, Covaci, Câmpean, Domşa, Noian
  • Antrenor: Flavius Boroncoi

Min. 90+4: Fluier final! Clinceniul se impune cu 2-0!

Min. 89: GOL Clinceni! Gaşpar pierde un balon în propria jumătate de teren, iar ilfovenii pleacă pe contraatac. Alghoul trage, gazonul îi joacă o festă portarului celor de la Mediaş, iar mingea intră în poartă, fiind deviată.

Min. 76: Ion preia la 10 metri şi se descotoroseşte elegant de doi adversari. Rămâne singur cu portarul advers în câţiva metri, dar trage în acesta. Balonul ajunge la Vrdoljak, dar execuţia lui nu prinde cadrul porţii.

Min. 40: GOL Clinceni! Ilfovenii bat rapid o lovitură liberă din marginea careului. Holzmann pătrunde nemarcat şi trage din interiorul careului în forţă cu piciorul stâng. Portarul Grosz nu poate reacţiona, iar gazdele deschid scorul.

Min. 31: Tala ia o acţiune pe cont propriu la mijlocul terenului. Fundaşul de 17 ani trece elegant de doi adversari, scoate la Gaşpar, iar mai apoi reprimeşte şi trage în forţă puţin pe lângă poartă.

Min. 19: Luca Florică are o şansă mare. Execuţia sa de la 10 metri este respinsă de Grosz.

Min. 11: Ocazie mare pentru Academica Clinceni! Robert Ion driblează spectaculos, însă nu reuşeşte să fie la fel de eficient şi la finalizare.

Min. 4: Ocazie mare pentru Gaz Metan Mediaş! Şteau trimite pe lângă poarta lui Ureche, de la marginea careului, deşi mijlocaşul Gazului a fost singur cu portarul Clinceniului şi a avut tot timpul din lume pentru a-şi pregăti execuţia. 

Min. 1: A început meciul!


Cele două vin după eşecuri consecutive. Clinceni are opt înfrângeri la rând, în timp de Mediaş are patru înfrângeri în ultimele patru meciuri din Casa Liga 1. Runda precedentă, ilfovenii au cedat cu 0-2 în partida cu UTA, în timp ce Gaz Metan a cedat cu 0-3 în faţa FC U Craiova.

De altfel, cele două sunt pe ultimele locuri în Casa Liga 1, Clinceni având 11 puncte, iar Mediaş 14.

Gaz Metan, în pericol să nu termine sezonul!

Gaz Metan Mediaş s-ar putea retrage din campionat la finalul sezonului regular! Este o informaţie recunoscută de un apropiat al LPF, sub protecţia anonimatului. Din pricina problemelor financiare, echipa din Mediaş ar putea lua o astfel de decizie, importantă pentru Liga 1, care ar da un semnal important asupra modului în care LPF şi FRF tratează anumiţi conducători care ”aruncă banii” pe hârtie, dar pe care bugetele nu le pot acoperi.

Se caută soluţii în acest moment, dar oare care sunt acelea care pot fi găsite, în condiţiile în care contextul de la Gaz Metan e unul din ce în ce mai dificil? Oricum, Gaz Metan are de suferit serios din această privinţa, suferid înfrângeri categorice în Liga 1 pe parcusul acestui sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri