Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

VIDEO ǀ ACS Viitorul Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 0-3. "Lupii" câştigă la pas şi urcă pe locul al doilea

Viitorul Pandurii Publicat pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38245/20367345/1/jmhhc2g9zde1yjjizjnlmte5otc2yjlhm2rmzmexmdi0yjjizdi-thumb.jpg

Petrolul a plecat cu toate cele trei puncte de la Târgu Jiu, 3-0 cu Viitorul Pandurii, şi a ajuns la egalitate cu Steaua, Concordia Chiajna şi Unirea Slobozia pe locul al doilea în Liga 2.
 
După o primă repriză în care găzarii au avut controlul jocului, Vajushi a marcat, din pasa lui Mihai Constantinescu (minutul 57), apoi Ţicu, din lovitură liberă, l-a învins şi el pe Moga şi a risipit emoţiile. Pe final, în minutul 84, rezerva Mario Bratu a înscris pe contraatac.
 
A fost a treia victorie a ploieştenilor în primele patru etape, interval în care au primit un singur gol. Suficient pentru a urca pe locul al doilea, la un punct în spatele liderului Hermannstadt.
 
Cu doar un egal şi trei înfrângeri, golaveraj 2-8, Viitorul Pandurii se anunţă, deja, una dintre candidatele la retrogradarea în Liga 3.

Viitorul Pandurii - Petrolul 0-3 (Vajushi 57, Ţicu 64, M. Bratu 84), live pe Look Sport+

  • Viitorul Pandurii: Moga – Ciul, Sveicauskas, Core, Godja, Ţegle, Felipe Acosta, Buţurcă, Mitrică, Gîrbiţă, Cip. Rus (cpt.)
  • Rezerve: Rob. Geantă – Al. Băican, Doumbia, Al. Dulca, Dodoi, Vulpe, Chelariu, Vl. Rusu, Ruican
  •  
  • Petrolul: R. Avram – Alb. Olaru, Huja, Ant. Manolache, Ţicu (cpt.) – Sil. Pană, Cebataru – Mih. Constantinescu, Boţogan, Vajushi – Măzărache
  • Rezerve: Jercălău – M. Bratu, Tucaliuc, V. Lică, A. Oprea, C-tin. Stoica, Buia, Seto, Dav. Ilie

Minutul 84: GOL PETROLUL! Rezerva Mario Bratu face o preluare excelentă, ia faţa unui adversar şi înscrie pentru 3-0.



Minutul 64: GOL PETROLUL! Căpitanul Ţicu bate o lovitură de la distanţp la colţul lung, mingea cade în faţa lui Moga şi îl păcăleşte pe goalkeeper-ul gazdelor.



Minutul 57: GOL PETROLUL! Constantinescu profită de o greşeală în defensiva gazdelor, pasează la Vajushi, iar mijlocaşul ofensiv al Petrolului înscrie fără probleme, cu un şut pe jos.



Începutul de sezon din Liga 2 o surpinde pe Petrolul trecând de la agonie la extaz. Câştigătoarea a patru campionate din România a învins acasă, scor 2-0, fosta prim-divizionară Politehnica Iaşi, însă a pierdut, în runda următoare, cu 1-0 deplasarea de la Bucureşti, cu Metaloglobus. În ultima etapă, ploieştenii s-au impus, tot cu 2-0 pe teren propriu, în faţa formaţiei din Miercurea Ciuc Csikszereda.

De cealaltă parte, ACS Viitorul Târgu Jiu a început cu o remiză, 2-2, în deplasare cu FC Braşov. Gorjenii au pierdut, însă, următoarele două partide: 2-0 pe teren propriu cu Steaua Bucureşti şi 1-0 în deplasarea de la Giurgiu cu Astra.

Petrolul Ploieşti a câştigat patru dintre cele cinci confruntări dintre cele două echipe, iar un singur meci s-a terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt