Ultima oră
”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată ”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată
E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti E gata! Prima lovitură de la Rapid din această vară. Jucătorul a fost anunţat în Giuleşti
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Abdallah, intrare horror la Benzar
VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo VIDEO | Bogdan Andone, ieşire nervoasă! A sărit la arbitru şi a fost eliminat cu Dinamo
VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski VIDEO | Moura, autogol stupid cu FC Botoşani! Totul a pornit de la o mare eroare a lui Velkovski
Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta” Eugen Trică, tot mai presat de retrogradare. ”Ne merităm soarta”

VIDEO | Acuzaţii de rasism după meciul Chindia - Hermannstadt 2-0! Eugen Beza: "Este regretabil. Romario susţine că au fost scandări rasiste"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 17 apr 2021
mail-share icon Email

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt, scor 2-0, în direct pe Look Sport, s-a încheiat cu un scandal de proporţii. Mijlocaşul brazilian Romario Pires, de la Hermannstadt, a intrat în conflict cu Andrei Piţian de la Chindia, iar situaţia a degenerat. S-a format un meleu pe teren, iar Pires a primit cartonaşul roşu din partea arbitrului Adrian Cojocaru. Antrenorul echipei Hermannstadt, Eugen Beza, susţine că Romario Pires a fost ţinta unui atac rasist.

Pe imagini se poate observa că Romario Pires este foarte nervos şi îi reproşează ceva unui jucător de la Chindia. Treptat, în conflict s-au implicat mai mulţi jucători din cele două echipe.

Romario Pires susţine că Andrei Piţian i-a strigat: "Ce faci aşa, ca un maimuţoi?".

“Este regretabil ce s-a întâmplat. sunt jucători care se vor mai întâlni pe teren. Din nefericire, eram chiar acolo lângă Romario, a venit Piţian din tribună, l-a provocat pe Romario, n-am înţeles de ce. Am vorbit cu el înainte şi l-am felicitat pentru sezonul bun pe care l-a avut.

Am văzut când a venit şi i-a făcut nişte semne obscene. Avea ceva cu el din tribună, l-am auzit pe Piţian cum zicea că Romario provoacă. E regretabil că un jucător care a făcut un sezon bun a apelat la astfel de gesturi.

Eu n-am auzit, dar Romario susţine că au fost scandări rasiste. Eu, personal, n-am fost foarte atent la conflict. Eram supărat pentru situaţia jocului, n-am mai fost atent la ei. Doar am văzut gesturile făcute de Piţian, dar n-am auzit ce şi-au spus după acel moment”, a spus Eugen Beza.

În prima rundă din play-out-ul Ligii 1, Chindia a învins-o pe Hermannstadt cu 2-0, după reuşitele lui Dumitraşcu (31’) şi Florea (48’).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele