Ultima oră
"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele fără noimă emise de cele două rivale "U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele fără noimă emise de cele două rivale
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj

VIDEO | Acuzaţii fără precedent la adresa lui Colţescu: ”Cea mai mare ruşine a arbitrajului românesc din istorie. UEFA ne dă delegări la meciuri internaţionale doar pentru că e un prieten acolo”

Champions League Publicat pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

Ion Crăciunescu a avut cuvinte dure la adresa celor întâmplate la Paris, în cazul de rasism care s-a iscat după o exprimare nereuşită a lui Sebastian Colţescu. Fostul mare arbitru a făcut acuzaţii dure la adresa celor care gestionează arbitrajul românesc, dar şi la anumiţi oameni care influenţează în sens pozitiv delegările lui Sebastian Colţescu în partidele europene.

Cea mai mare ruşine a arbitrajului românesc din istorie. Amintiţi-vă ce a făcut Colţescu la ultimul meci din Liga 1 şi Comisia îi dă meci în Liga Campionilor. De ce nu l-a oprit?

Aşa se întâmplă când arbitrajul românesc este clientelar şi este condus de la mii de kilometri distanţă de un individ pe care îl plătim cu 100.000 de euro pe an doar pentru că are un prieten la UEFA care ne dă delegări la meciuri internaţionale pentru arbitrii noştri”, a declarat Crăciunescu pentru Fanatik.

UEFA a anunţat că va efectua o anchetă aprofundată după incidentul de la meciul PSG - Istanbul Başakşehir din Liga Campionilor, în care arbitrul SebastianColţescu este acuzat de rasism. Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Haţegan acea persoană.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism în care este implicat Sebastian Colţescu. UEFA a stabilit că partida se va relua miercuri, de la ora 19.55, cu o altă brigadă de arbitri.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri