Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Adi Mutu, gata să renunţe la trei jucători în pauza de iarnă. ”Nu intră în planurile mele pentru anul viitor”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 dec 2022
mail-share icon Email

Rapid Bucureşti a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 3-1, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Fiecare echipă a ratat câte un penalti.

Adi Mutu a trăit cu mari emoţii partida câştigată, în cele din urmă de elevii săi. Antrenorul ”alb-vişiniilor” i-a transmis un mesaj lui Ioniţă în timpul meciului.

”A fost un meci intens, a fost un meci cu de toate. Puteam să ni-l facem mai uşor în prima repriză dacă marcam prin Ioniţă, apoi, la faza următoare, am avut noroc.

Frumos fotbalul, ciudat, trăieşti emoţii pe care rar le întâlneşti în viaţa de zi cu zi. Puteam să ne facem meciul uşor, apoi în secunda următoarea puteam fi egalaţi şi cine ştie care era soarta jocului.

Cred că am jucat mai bine decât în ultimele două meciuri, jucătorii şi-au asumat mai multe riscuri, ceea ce le-am cerut şi ceea ce trebuie să existe la o echipă de talia Rapidului.

Nu am nimic cu el, penalty-urile se ratează, am trecut şi eu prin aşa ceva. N-am avut mult timp să mă gândesc la penalty-ul ratat de Ioniţă.

I-am spus în minutul 70 că e cazul să se trezească, Ioniţă are momente când arată că are o tehnică fină şi o calitate deosebită, dar trebuie să le aibă mai des”, a transmis Adrian Mutu.

Trei jucători OUT de la Rapid

”Mai avem un meci la Arad, foarte greu, pe un teren greu, cu o echipă care are nevoie de puncte, iar luni, în ziua următoare, ne vom întâlni şi vom discuta despre transferuri. Ştiu ce-mi doresc, am şi luat nişte decizii, am anunţat că trei jucători nu intră în planurile mele pentru anul viitor, Vojtus, Marzouk şi Dussaut.

Am luat deciziile şi forţat de împrejurări, pentru că Dussaut şi Marzouk au fost puţin cu noi, Vojtus nu m-a mulţumit. Am preferat să-i anunţ acum ca să aibă şi ei timp să-şi facă timp pentru ce a mai rămas din acest sezon.

A contat şi cartonaşul roşu luat de Vojtus în Cupă, la Rapid avem nevoie de jucători care ştiu să joace cu presiune. Nu sunt supărat pe ei, sunt doar nişte alegeri. Chiar dacă nu îmi plac, trebuie să le iau”, a declarat Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele